У ДТП з пасажирським автобусом у Києві постраждала новонароджена дитина: усі подробиці
У ДТП з пасажирським автобусом у Києві постраждала новонароджена дитина: усі подробиці

У ДТП з пасажирським автобусом у Києві постраждала новонароджена дитина: усі подробиці

За попередньою інформацією, водій автобуса не впорався з керуванням та вилетів на тротуар, проїхавши який впав на узбіччя.

У Подільському районі Києва перекинувся автобус, вщент набитий пасажирами. Подія сталася у ніч проти 25 серпня на вулиці Олени Теліги.

За попередньою інформацією, водій автобуса не впорався з керуванням та вилетів на тротуар, наїхавши на бордюр, внаслідок чого перекинувся і впав на узбіччя.

Про це ТСН.ua повідомили у столичній поліції

Постраждали внаслідок ДТП семеро осіб: у них діагностовано численні забої. У однієї пасажирки зафіксовано перелам руки. Зазначимо, що серед постраждалих – четверо малолітніх дітей.

"Патрульні, які першими прибули на місце аварії, вибили лобове передне скло та вирвали аварійні люки, після чого почали евакуацію людей із автобуса: і дітей, і дорослих. Під час евакуації пасажирів було виявлено новонароджену дитину, якій необхідна була допомога лікарів, але часу на очікування не було, було прийнято рішення доправити її до лікарні "Охмадит" екіпажем поліції", - розповіли нам у поліції.

До приїзду ШМД людям, які потребували допомоги, було надано необхідну домедичну допомогу та психологічну підтримку.

Поліцейські перевірили стан водія на вміст алкоголю. Драгер показав, що чоловік був тверезий.

Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Подільського управління поліції. Після проведення перевірки буде надана відповідна правова кваліфікація. 

Нагадаємо, в Одеській області виявили в полі розбите авто з непритомними людьми.

Фото: ГО "Варта Голосієво"

Джерело матеріала
loader
loader