Останні квіти «Букету»
Останні квіти «Букету»

Останні квіти «Букету»

Останні квіти «Букету»


Фестиваль Bouquet Kyiv Stage наближається до завершення
В перші дні осені завершує свою роботу одна з найпомітніших культурних подій України – мультидисциплінарний фестиваль Bouquet Kyiv Stage.
1 вересня в рамках «Кінобукету» можна буде побачити фільми «У нашій синагозі» Івана Орленка, «Нетерпимість» Станіслава Битюцького, «Сурогат» Стаса Сантімова та Людина з фотоапаратом» Віталія Кікотя (о 19:00), а також «Літа мої…» Володимира Гончарова та «Земля Івана» Андрія Лисецького (о 22:00)
А 2 вересня о 21:00 заключною подією фестивалю стане музичний показ-містерія “Заручені за часом”, що об'єднує показ колекції концептуального одягу дизайнера Федора Возіянова та музичний компонент від дуету Rulla Voita та вокального ансамблю Alter Ratio. Поєднання класичної музики, невагомих тканин, сміливих аксесуарів та інтриги – це про перфоманс “Заручені за часом”.
Представлена колекція одягу складатиметься з двох частин:
Перша – практична, бачення дизайнером нових символів “Софії Київської”, які можна втілити у мерчі заповідника. Поки ці речі існують у єдиному екземплярі та не для продажу.
Друга – більш художня, візуалізація часу, діалог про те, як нам навчитись не лише рахувати час, а і зберігати його. Федір Возіянов вже не вперше представляє публіці фешн-перфоманси: серед них показ у Києві за участю моделі з інвалідністю та презентація в Парижі колекції суконь-картин за мотивами робіт Казимира Малевича.
Rulla Voita – це ансамбль, унікальність якого у поєднанні звучання скрипки Олександри Васильєвої та ударних інструментів, віброфона та марімби Дмитра Ульянова.

Алексей Першко 01 вересня 2021
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader