Подробиці стрілянини у школі Полтави: вчителі не можуть отямитися, а дівчину відправили на експертизу
Подробиці стрілянини у школі Полтави: вчителі не можуть отямитися, а дівчину відправили на експертизу

Подробиці стрілянини у школі Полтави: вчителі не можуть отямитися, а дівчину відправили на експертизу

19-річна дівчина проникла на територію школи і стріляла із арбалету.

У Полтаві сталась надзвичайна подія: дівчина зайшла до школи №11 тавистрелила з арбалетав одну вчительку та заступницю директора.

Як пише видання kolo.news, її скрутили педагоги та викликали поліцію. Все сталося настільки швидко та неочікувано, що вчителі не можуть отямитись досі.

За свідченнями очевидців, дівчина зайшла до школи, піднялася на другий поверх і вистрілила вчительці у спину, а завучу школи - в руку. Травмованих жінок доправили до лікарень. Одну потерпілу вчительку вже відпустили з лікарні на амбулаторне лікування після надання допомоги, у неї колото-різана рана руки. 

Після повідомлення про надзвичайну ситуацію батьки приїхали до школи забрати своїх дітей.

© 0532.ua
0532.ua

Відомо, що дівчині 19 років. Вона навчалась тут до 5 класу. Є інформація, що вона прийшла помститися. Чи правда це, з’ясують правоохоронці.

Однак викликає подив, що під час карантину у школи не пускають не те, що сторонніх осіб, а й батьків дітей, дівчині вдалось без перешкод проникнути аж на другий поверх будівлі.

Наразі в школі працює поліція, слідчо-оперативна група не впускає нікого, крім вчителів та дітей, які прийшли на навчання у другу зміну. 

Батькам школярів наразі педагоги сказали, що навчально-виховний процес триває.

© kolo.poltava.ua
kolo.poltava.ua

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Фігурантку затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

"Нападниці будуть призначені психіатрична та низка інших експертиз, наразі вона дає свідчення поліції", – уточнив Роман Грішин, речник обласної поліції.

Новини України: в День знань у сумській школі виявили боєприпас

Джерело матеріала
loader
loader