Беленюк відкликав свою заяву щодо расистських образ
Беленюк відкликав свою заяву щодо расистських образ

Беленюк відкликав свою заяву щодо расистських образ

Беленюк отримав вибачення за расистські образи / фото УНІАН

Народний депутат України Жан Беленюк (фракція "Слуга народу") каже, що сам відкликав заяву щодо расистських образ в його сторону, оскільки отримав вибачення.

Про це він повідомив в коментарі агентству УНІАН.

Беленюк зазначив, що кримінальна справа закрита.

"До мене звернулися люди, які входять до однієї організації, яка глобально є конструктивною, але деяка частина цих людей радикально налаштовані. Вони вибачилися, і для мене ситуація по суті вичерпана", - розповів Беленюк. Він сказав, що сам відкликав заяву.

Як повідомляв УНІАН, 13 серпня народний депутат України, олімпійський чемпіон Жан Беленюк розповів, як у центрі Києва його намагалися спровокувати на конфлікт кілька молодиків.

Беленюк завоював "золоту медаль" на Олімпіаді в Токіо у греко-римській боротьбі. Після повернення до України невідомі зупинили нардепа в Печерському районі й вигукували расистські образи з побажаннями "повертатися в Африку".  Беленюк зауважив, що "дав всі необхідні покази".

Раніше поліція у відповідь на запит ЗМІ повідомила, що закрила справу за фактом расистських образ в бік Беленюка на підставі п.2 ч. 1 ст. 284. Тобто, слідчі не знайшли в конфлікті складу кримінального правопорушення.

Автор: Надя Пришляк

Теги за темою
депутат
Джерело матеріала
loader