Лупили і збивали з ніг: під Одесою поліція розшукує сім'ю за знущання над малюком
Лупили і збивали з ніг: під Одесою поліція розшукує сім'ю за знущання над малюком

Лупили і збивали з ніг: під Одесою поліція розшукує сім'ю за знущання над малюком

У мережу потрапили відео з камер відеоспостереження, як в ЖМ "Райдужний" під Одесою подружня пара знущалася над власним сином, завдаючи тілесні ушкодження.

Подробиці розповіла громадська захисниця Зоя Мельник у Facebook.

По вигляду хлопчикові немає і двох років

Як видно на відео з камер, при вході в ЖМ "Райдужний" батько сімейства почав хапати за руки свого малолітнього сина і з силою трясти. Тому на вигляд можна дати не більше 2-х років. Швидше за все, хлопчик викликав лють батька тим, що піднявся не по сходинках, а за допомогою пандуса. Але це не єдиний випадок агресії до дитини.

На другому відео, вже в ліфті, хлопчик хотів натиснути на кнопку, що викликало вже протест матері. Вона з такою силою вдарила сина, що той не зміг втриматися на ногах. Незважаючи на сильний плач дитини, жінка продовжувала кричати, а чоловік бездіяльно стояв і дивився на інцидент.

Відео набуло суспільного розголосу, захисниця Зоя Мельник повідомила правоохоронні органи і службу у справах дітей. Завдяки сприянню, особистості батьків вдалося швидко встановити.

Батьки в шоці, що їх звинуватили в насильстві

Працівники Таїровської ОТГ разом з представниками у справах та захисту дітей знайшли чоловіка та жінку. Також були здійснені перевірки фінансового стану сім'ї, умов утримання та догляду за дитиною. За результатами – сім'я благополучна, за хлопчиком є постійний хороший догляд і виховання.

Батьки шоковані суспільним розголосом ситуації, запевняють, що таке сталося в перший раз. Раніше вони не дозволяли собі піднімати руку на сина. З хлопчиком працюють психологи, а справою про жорстоке поводження зайнялася поліція. Судячи з того, що на відео сім'я була з великою кількістю багажу, вони не місцеві і приїхали в Одесу на відпочинок.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що вчені розповіли правду про вплив Інтернету на агресію у людей.

Також ми писали, що 38-річний неадекват домагається школярку: погрожує кислотою, приходить ночами, б'є друзів.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader