В Одесі виступить британський віолончеліст і композитор Пітер Грегсон
В Одесі виступить британський віолончеліст і композитор Пітер Грегсон

В Одесі виступить британський віолончеліст і композитор Пітер Грегсон

19 вересня 2021 року в Одесі виступить британський віолончеліст і композитор Пітер Грегсон  один з провідних європейських композиторів та віолончелістів, лідер композиторського руху Recomposed поряд із Максом Ріхтером. Подія відбудеться в рамках "Осінніх сезонів" міжнародного музичного фестивалю Odessa Classics.

Пітер Грегсон пише музику для театральних і балетних постановок, фільмів і серіалів. Його композиції звучать у стрічках "Чорний дрізд" із Сьюзен Сарандон і Кейт Вінслет, "Невеликий хаос" Алана Рікмана, у серіалах "Новий Папа" Паоло Соррентіно, "Бріджертони". Також музикант створює музику для показів модних брендів  серед яких Dior, Burberry, Balenciaga, Ralph Lauren, та балетів Ballet BC, Joffrey Ballet, Dutch National Ballet тощо.

У 2021 році "Осінні сезони" фестивалю Odessa Classics присвячуються мистецтву Литви. Із цієї нагоди дл України вперше приїде Литовський національний симфонічний оркестр. 19 вересня під керівництвом композитора і диригента Гедиминаса Гелготаса оркестр представить програму, присвячену новітньому тренду сучасної класики  жанру Recomposed, який є переосмисленням класичної музичної спадщини провідними композиторами сучасності.

В Одесі виступить британський віолончеліст і композитор Пітер Грегсон (фото 1)
Литовський національний симфонічний оркестр

У рамках події прозвучать фрагменти Vivaldi Recomposed лідера цього руху Макса Ріхтера, його ж новітній твір "Бетховен. Опус 2020", переосмислення Баха від Пітера Грегсона і твори Гелготаса.

Дізнайтеся більше про програму "Осінніх сезонів" музичного фестивалю Odessa Classics за посиланням.

Odessa Classics
Пітер Грегсон
Джерело матеріала
loader
loader