В Молдові затримали повітряних контрабандистів з України та Білорусі
В Молдові затримали повітряних контрабандистів з України та Білорусі

В Молдові затримали повітряних контрабандистів з України та Білорусі

Співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону спільно з молдовськими правоохоронцями затримали повітряних контрабандистів, які порушували повітряний простір трьох країн заради тютюнової контрабанди.

Повітряне судно було затримано сьогодні, 14 вересня, вночі.

– Швидка взаємодія між прикордонниками двох країн та формування спільних патрулів не залишили правопорушникам шансів на втечу, – повідомили у Західнму регіональнму управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Прикордонною поліцією Молдови спільно з українськими прикордонниками за майже десять кілометрів від населеного пункту Сокиряни Новодністровського району (Україна) неподалік Бричанського району (Республіка Молдова), виявлено український АН-2, легковий автомобіль молдовської реєстрації та групу осіб, що обслуговувала літак.

Правоохоронці також затримали трьох чоловіків – двох громадян України, а також громадянина Білорусі. У них вилучили засоби навігації.

На даний час на місці працюють правоохоронці обох країн з метою з’ясування всіх обставин правопорушення та здійснення фото- і відеодокументування.

Затриманим чоловікам, згідно з чинним законодавством Республіки Молдова, загрожує тюремне ув’язнення.

Джерело: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Теги за темою
Україна контрабанда
Джерело матеріала
loader
loader