Саакашвілі прибув до Грузії в причепі з молочною продукцією – прокуратура Грузії
Саакашвілі прибув до Грузії в причепі з молочною продукцією – прокуратура Грузії

Саакашвілі прибув до Грузії в причепі з молочною продукцією – прокуратура Грузії

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі прибув до Грузії, сховавшись у причепі з молочною продукцією. Про це повідомили у прокуратурі країни.

МВС Грузії встановило, що 28 вересня близько 23.00 судно під назвою Вільнюс зайшло в порт Поті з України, зокрема з порту Чорноморськ. З цього судна, завантаженого молочними продуктами, о 1:04 вирушив причіп Scania, теж завантажений молочними продуктами, що належить компанії SCANIA. У ньому перебував колишній президент Грузії.

З вантажівки Саакашвілі вийшов о 1:49 за місцевим часом.

— Таким чином, Міхеїл Саакашвілі незаконно перетнув державний кордон Грузії, – повідомили у прокуратурі.

Там додали, що присутність Саакашвілі у вищезгаданому трейлері, де розміщувалися молочні продукти, підтверджується відеозаписами, що були зафільмовані на його телефон.

Після другої ночі Саакашвілі пересів у легковий автомобіль Mercedes. Того ж дня він з громадянином Е.К. прибули до будинку чоловіка у селі Тквірі Абашинського району.

Прокуратура Грузії винесла ухвалу за фактом незаконного перетину державного кордону Грузії засудженим Михайлом Саакашвілі, відповідно до частини першої ст. 344 Кримінального кодексу Грузії. Наразі триває судовий процес.

Правоохоронці заарештували Міхеїла Саакашвілі 1 жовтня у Тбілісі. В межах слідчо-процесуальних дій було опитано 69 осіб.

Читайте
У Тбілісі влаштували багатотисячну акцію на підтримку Саакашвілі

Джерело: Прокуратура Грузії

Фото: Mikheil Saakashvili

Теги за темою
Грузія
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader