"Найболючіший і травмуючий досвід": Періс Хілтон зізналася, що пережила насильство в центрі для важких підлітків
"Найболючіший і травмуючий досвід": Періс Хілтон зізналася, що пережила насильство в центрі для важких підлітків

"Найболючіший і травмуючий досвід": Періс Хілтон зізналася, що пережила насильство в центрі для важких підлітків

Періс Хілтон розповіла про насильство в центрі для підлітків / фото instagram.com/parishilton

Американська співачка, актриса і письменниця Періс Хілтон протягом багатьох років приховувала свій головний секрет від усіх, в тому числі від своєї сім'ї. За її словами, вона була піддана жорстокому поводженню в молодіжному лікувальному центрі в Юті, коли була підлітком.

Про це вона розповіла в ефірі програми Good Morning America.

40-річна знаменитість згадала, як вона неї кричали, змушували приймати ліки, а в душі за нею спостерігали співробітники-чоловіки.

"Це був найболючіший і травмуючий досвід у моєму житті. У мене практично не було прав людини. Я була відрізана від зовнішнього світу, мені не дозволяли розмовляти з батьками без нагляду", — заявила вона, згадуючи про той страшний період.

"The multibillion dollar troubled teen industry has been able to mislead parents, school districts, child welfare agencies and juvenile justice systems for decades," Paris Hilton says on Capitol Hill. https://t.co/tTxC3T0iBBpic.twitter.com/lvbXjJHKCv

— ABC News (@ABC) October 20, 2021

Тепер Хілтон виступає за прийняття федерального законодавства, що захищає підлітків, поміщених в групові центри. Вона підтримала законодавство в декількох штатах, включаючи Юту та Орегон. Таким чином, знаменитість закликає президента США Джо Байдена і Конгрес прийняти базовий федеральний "білль про права" для підлітків. 

На публіці зірка з'явилася в строгому образі. Вона позувала в чорному костюмі. Волосся було акуратно укладене у хвіст, також вона скористалася протисонцевими окулярами.

Періс Хілтон: особисте життя як американські гірки

Періс Хілтон перебувала в романтичних стосунках з Ріком Саломоном, але у 2000 році в Інтернеті з'явилося відверте відео з їх спальні. Періс подала на колишнього чоловіка Памели Андерсон до суду, але справа закінчилася нічим.

Потім вона була тричі заручена, і жодного разу справа не дійшла до весілля. У 2019 році Періс Хілтон закрутила роман з бізнесменом Картером Зеумом. Цього року відбулися їхні заручини, парочка активно готується до весілля. Що стосується потомства, то 40-річна зірка планує стати матір'ю у 2022 році.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Зірка "Жіночого кварталу" відверто зізналася, чи критикують її за оголені фото
  • "Вечірка в стилі 90-х": Леся Нікітюк з розмахом відсвяткувала день народження (фото)
  • Дмитру Гордону-55: соцмережі "вибухнули" від привітань "міцному горішку"

Автор: Каролина Гайдук

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader