ЦНАП в Одесі "мінували": копи дізналися, хто "відзначився"
ЦНАП в Одесі "мінували": копи дізналися, хто "відзначився"

ЦНАП в Одесі "мінували": копи дізналися, хто "відзначився"

В поліції повідомили, хто в Одесі "мінував" ЦНАП / ілюстративне фото facebook.com/MVS.Lviv

В Одесі затримано жінку за неправдиве повідомлення про мінування Центру надання адміністративних послуг.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, анонімне повідомлення від жінки про мінування надійшло в правоохоронні органи у вівторок, 19 жовтня, після обіду.

Кілька годин на місці події інформацію перевіряли слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, вибухотехніки та рятувальники. Від роботи були відірвані близько 1 тис. співробітників підприємства.

За фактом свідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єкта власності поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

Згодом правоохоронці з'ясували, хто порушив закон. Це – 44-річна місцева мешканка. Будь-яких пояснень щодо свого вчинку городянка не надала.

У фігурантки вилучили мобільний телефон, з якого вона дзвонила, і помістили її в ізолятор тимчасового утримання. За протиправні дії одеситці загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, 19 жовтня в Одесі правоохоронці перевіряли інформацію про мінування Центру надання адміністративних послуг, який знаходиться на вул. Косовській.

Вас можуть зацікавити такі новини:

  • Ліг на рейки перед локомотивом: в Одесі сталася смертельна НП
  • Під Одесою контрабандисти "проклали" трубу через водосховище для перекачування спиртного
  • Палаючі авто, загибель трьох осіб: затримано можливого винуватця масштабної ДТП на Одещині

Автор: Лариса Козова

Джерело матеріала
loader