Син Трампа випустив футболки про вбивство українки Болдуїном
Син Трампа випустив футболки про вбивство українки Болдуїном

Син Трампа випустив футболки про вбивство українки Болдуїном

Смерть українки від руки Алека Болдуїна увічнили на футболках / фото donaldjtrump.com

Загибель Українки Галини Хатчінс на зйомках фільму в США, може перейти в політичну площину - син 45-го президента США Дональда Трампа використовує цей привід для критики актора Алека Болдуїна.

Про це повідомляє Independent.

Лише через кілька днів після того, як Болдуїн в результаті нещасного випадку застрелив оператора українського походження, на особистому сайті Дональда Трампа-молодшого з'явилися присвячені цьому футболки.

"Зброя не вбиває людей. Алек Болдуїн вбиває людей", - свідчить текст на футболках.

скріншот
скріншот

Варто зазначити, що, будучи затятим прихильником Демократичної партії, Алек Болдуін систематично виступав проти політики Дональда Трампом у часи його президентства й республіканців загалом.

Зокрема він неодноразово критикував Національну стрілецьку асоціацію США і вимагав переглянути Другу поправку до Конституції США, що забезпечує право американців носити зброю.

Крім того, Болдуїн є виконавцем ролі екс-президента Трампа у гумористичному телешоу Saturday Night Live, яке його висміювало.

Випустивши "антиболдуїнівські" футболки, син Трампа, ймовірно, вирішив помститися за честь батька. Вони були представлені в трьох кольорах (чорному, синьому та хакі) за ціною 28 доларів.

Але певно через деякий час футболки з невідомої причини зняли з продажу - зараз їх не знайти в магазині сайту Дональда Трампа-молодшого.

Нагадаємо, що трагедія трапилася 21 жовтня на знімальному майданчику фільму "Раст" в штаті Нью-Мексико - револьвер, який дав Болдуїну реквізитор, раптово вистрілив. Крім Хатчінс також постраждав режисер Джоел Соуза-чоловік був госпіталізований, але вижив.

Автор: Станіслав Кожемякін

Теги за темою
Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader