У США сталася бійня в торговому центрі: є загиблі і поранені
У США сталася бійня в торговому центрі: є загиблі і поранені

У США сталася бійня в торговому центрі: є загиблі і поранені

Підозрюваного взяли під варту / фото REUTERS

У понеділок, 25 жовтня, в штаті Айдахо, США, сталася стрілянина у торговому центрі.

Про це повідомляє NPR.

Чоловік убив двох людей, а під час його затримання поранення отримали ще п'ятеро, серед яких поліцейський і сам підозрюваний.

Інцидент стався в Бойсе близько 13:50 за місцевим часом. За словами начальника поліції міста Райана Лі, спочатку їм надійшла інформація про одного вбитого в ТЦ.

"Незабаром після цього відбулася перестрілка, внаслідок якої померла ще одна людина, був поранений офіцер і підозрюваний, який вже взятий під варту", – сказав він.

На даному етапі поліція не може назвати мотиви чоловіка, зараз йде розслідування.

Новини світу: в американському місті Бойсе влаштували стрілянину в ТРЦ

Мер Бойсе Лорен Маклін попросила представників громадськості та ЗМІ надати жертвам та їх сім'ям спокій, адже вони отримали психологічні травми внаслідок інциденту.

Нагадаємо, на початку жовтня в старшій школі Арлінгтона в штаті Техас сталася стрілянина. Чоловік з гвинтівкою увірвався в приміщення навчального закладу під час уроків і відкрив вогонь. Як свідчать відзняті школярами кадри, напад викликав паніку серед дітей.

У класах і коридорі сталася бійка. За словами чоловіка, який представився вчителем цієї школи, постріли були здійснені безпосередньо з коридору. В результаті інциденту постраждали щонайменше троє осіб.

Автор: Денис Прядко

Теги за темою
США стрільба
Джерело матеріала
loader
loader