Путін та Меркель провели телефонні переговори другий день поспіль
Путін та Меркель провели телефонні переговори другий день поспіль

Путін та Меркель провели телефонні переговори другий день поспіль

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, другий день поспіль. Про це повідомляє ТАСС, передає УНН.

Деталі

Путін та Меркель обговорили міграційну кризу на кордоні Білорусії з країнами Євросоюзу. Російський президент також закликав поновити діалог між Євросоюзом та Мінськом для вирішення проблеми.

"Продовжено обговорення обстановки на кордонах Білорусії з країнами Євросоюзу. Підтверджено важливість якнайшвидшого врегулювання гострої міграційної кризи, що виникла, - відповідно до міжнародних гуманітарних норм", - йдеться в повідомленні.

Востаннє Меркель та Путін говорили телефоном напередодні, 10 листопада, тоді темою бесіди також стала ситуація з мігрантами на польсько-білоруському кордоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єр-міністр Польщі вважає, що Путін є "замовником" мігрантської кризи

Додамо

Міграційна криза на кордоні Білорусі з Латвією, Литвою та Польщею, куди з початку року рушили мігранти, різко загострилася 8 листопада. Декілька тисяч людей підійшли з білоруського боку до польського кордону і не залишають прикордонну зону, деякі з них спробували потрапити на територію Польщі, зламавши загородження з колючого дроту. Країни ЄС звинувачують Мінськ у навмисній ескалації кризи та закликають до запровадження санкцій.

Теги за темою
Володимир Путін Ангела Меркель
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader