Стали відомі імена військових, які сьогодні загинули на Донбасі
Стали відомі імена військових, які сьогодні загинули на Донбасі

Стали відомі імена військових, які сьогодні загинули на Донбасі

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Від початку доби на сході України через порушення режиму припинення вогню загинуло двоє українських військових, які носили звання підполковника та майстра-сержанта 79 окремої десантно-штурмової бригади міста Миколаєва, передає УНН із посиланням на повідомлення бригади.

Цитата

“Під час виконання бойового завдання в районі проведення ООС загинули підполковник Прусов Руслан Халилович та майстер-сержант Федосеєв Вадим Вікторович”, - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що воїни-десантники віддали багато років службі у військовій частині, були справжніми професіоналами та патріотами своєї держави.

Командування та особовий склад 79 окремої десантно-штурмової бригади висловлюють слова підтримки та глибоке почуття скорботи родинам загиблих.

Додамо

Сьогодні ворог відкривав вогонь із гранатометів різних систем у районі населеного пункту Зайцеве. У напрямку Попасної здійснили обстріл із великокаліберних кулеметів. Внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої двоє військовослужбовців дістали поранення, несумісні з життям.

Протягом минулої доби, 11 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню. 

Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Стан його здоров’я задовільний.

Теги за темою
Україна Донбас смерть військові
Джерело матеріала
loader
loader