Байден повернувся до виконання президентських обов'язків після колоноскопії
Байден повернувся до виконання президентських обов'язків після колоноскопії

Байден повернувся до виконання президентських обов'язків після колоноскопії

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Джо Байден повернувся до виконання обов'язків президента США після того, як йому під анестезією зробили колоноскопію. Про це у Twitter повідомила речник Білого Дому Джен Псакі, передає УНН.

Цитата

"Президент США переговорив із віце-президентом і головою апарату Білого дому приблизно об 11:35 (за місцевим часом - ред) сьогоднішнього ранку. Президент у доброму настрої і в цей час повернувся до своїх обов'язків", - написала Псакі.

Деталі

На час госпіталізації Байдена обов'язки президента США виконувала віце-президент Камала Харріс. Попереднього разу, коли глава держави був під наркозом і тимчасово передавав повноваження віце-президенту, було за президента Джорджа Буша-молодшого.

Байден пройшов колоноскопію за день до 79-го дня народження. Востаннє Байден проходив ретельне медобстеження під час передвиборчої кампанії. У грудні 2019 року в медичному звіті Байдена було оголошено "здоровим, енергійним 77-річним чоловіком, який придатний для успішного виконання своїх президентських обов'язків".

Додамо

Незадовго до вступу на посаду президента лікарі ставили Байдену кілька діагнозів: неклапанна фібриляція передсердь (різновид нерегулярного серцевого ритму), гіперліпідемію (підвищена концентрація жирів, або ліпідів, в крові) та гастроезофагеальний рефлюкс (зворотній рух).

Теги за темою
США Джо Байден
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader