Польща призупиняє вантажне залізничне сполучення в пункті пропуску Кузниці
Польща призупиняє вантажне залізничне сполучення в пункті пропуску Кузниці

Польща призупиняє вантажне залізничне сполучення в пункті пропуску Кузниці

Польща 19 листопада офіційно повідомила Білорусь про намір призупинити вантажне сполучення у залізничному пункті пропуску Кузниця.

Як сьогодні, 19 листопада, повідомив білоруський державний прикордонний комітет, він отримав офіційного листа від польської сторони щодо її наміру призупинити з 21 листопада вантажне сполучення в залізничному пункті пропуску Кузниця.

– У зв’язку з цим Держприкордонкомітет направив відповідь з роз’ясненням поточної ситуації поблизу автодорожнього пункту пропуску Брузги (з польського боку – Кузня Білостоцька – Ред.), – передає джерело.

Також поінформовано про заходи, які вживаються для врегулювання ситуації, та відсутність загрози для співробітників польських служб.

Білоруська сторона повідомила про готовність поновити роботу автодорожнього пункту пропуску Брузги.

Читайте
До 100 мігрантів під керівництвом білоруських силовиків намагалися прорватися через кордон Польщі

У четвер, 18 листопада, у Польщі поліція затримала трьох осіб за нелегальне перевезення мігрантів. Серед затриманих – один українець і двоє громадян Німеччини.

Під час перевірки автомобіля Volkswagen у селі Мілейчице у Сем’ятиченському повіті Підляського воєводства, правоохоронці виявили нелегальних мігрантів усередині.

Речник поліції Підляшшя Томаш Круп повідомив, що автомобіль був на німецьких номерах, за кермом був німець, а всередині – двоє громадян Іраку, один у багажнику, а другий сховався під одягом.

Теги за темою
Білорусь Польша
Джерело матеріала
loader
loader