Мігранти після незначного затишшя знову штурмували польський кордон
Мігранти після незначного затишшя знову штурмували польський кордон

Мігранти після незначного затишшя знову штурмували польський кордон

Нову спробу штурму польського кордону зафіксували 20 листопада.

Мігранти знову намагалися прорватисядо Польщі з території Білорусі. Штурмували нелегали польський кордон у районі Черемхи.

Про це повідомляє прикордонна служба Польщі у Twitter 21 листопада.

Зазначається, що колона мігрантів налічувала близько 100 осіб. Польській прикордонники охарактеризували їх як "агресивних іноземців".

Загалом протягом 20 листопада прикордонники Польщі зафіксували 208 спроб нелегального перетину кордону з боку Білорусі. Стосовно 31 особи видано постанову про залишення території Польщі.

"У суботу, 20 листопада, на ділянці, що охороняється прикордонною заставою в Черемсі, група з близько 100 агресивних іноземців, яких доправили до кордону білоруські служби, намагалася прорватися до Польщі. Служби запобігли прориву кордону", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Польщі 19 листопада заявили, що в районі переходу в "Кузниці" не залишилося мігрантів, які перебували там понад тиждень.

Як відомо, Білорусь спровокувала міграційну кризу на своїх кордонах із Литвою, Латвією та Польщею. Нелегали з Іраку, Сирії та країн Африки масово прибувають до Мінська, а прикордонна служба Білорусі допомагає мігрантам потрапити до ЄС. Дозвіл на прохід біженців став відповіддю режиму Лукашенка на західні санкції.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
loader
loader