Лукашенко відзначився новими погрозами на адресу Польщі та Євросоюзу
Лукашенко відзначився новими погрозами на адресу Польщі та Євросоюзу

Лукашенко відзначився новими погрозами на адресу Польщі та Євросоюзу

Диктатор надіслав польському керівнитву нову порцію погроз та звинувачень
фото: скріншот з відео

Білоруський диктатор вчергове звинуватив Польщу у створенні міграційної кризи

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вдався до нових погроз та звинувачень на адресу керівництва сусідньої Польщі. Відеозапис із різкими заявами де-факто очільника Білорусі опубліковано на білоруському провладному Telegram-каналі «Пул першого».

«Ви мабуть чули що роздаються погрози з боку цих диких політиків і керівників Польщі: «кордон перекриємо залізничний і тому подібне». Я із цього приводу тільки можу сказати: будь ласка, якщо зручніше – закривайте. Але треба спочатку подумати, як вони спілкуватимуться із Росією, з Китаєм, взагалі зі Сходом. Поїдуть через Донбас!», – наголосив білоруський диктатор.

Лукашенко також нагадав, що РФ закрила кордон для провезення вантажів з території України, тому у разі закриття кордону Білорусі з ЄС, європейці втратять, фактично, основний маршрут для вантажоперевезень у східному напрямку.

Також самопроголошений президент Білорусі вчергове звинуватив чинне керівництво Польщі в інспіруванні міграційної кризи на кордоні, нібито, з метою відволікти населення країни від внутрішніх проблем країни.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що уряд країни розгляне можливість повного закриття кордонів із Білоруссю.

Джерело матеріала
loader
loader