Смерть жінки під трамваєм. Поліція відкрила кримінальне провадження
Смерть жінки під трамваєм. Поліція відкрила кримінальне провадження

Смерть жінки під трамваєм. Поліція відкрила кримінальне провадження

Трагічна подія трапилась на трамвайних коліях на вул. Кирилівській
фото: Нацполіція

Трамвай здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка від отриманих тілесних ушкоджень загинула

Столичні правоохоронці встановлюють обставини смертельного травмування жінки на трамвайних коліях, що сталося 24 листопада в Києві. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Так, сьогодні близько 12:45 до поліції Києва надійшло повідомлення від перехожих про те, що на вулиці Кирилівській жінка потрапила під трамвай. На місце терміново вирушила слідчо-оперативна група із розслідування ДТП столичного главку та лікарі.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій трамвая здійснила наїзд на жінку, яка переходила трамвайні лінії у невстановленому місці. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла загинула на місці події.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події.

Як повідомлялося, 24 листопада на вул. Кирилівській, 160 у Києві жінка потрапила під трамвай. За даними свідків, виходячи із магазину на Кирилівській, 160, жінка, не дивлячись по сторонах, просто пішла прямо під трамвай. Керманич зміг зупинитися за 15-20 метрів. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці.

Через фатальну ДТП рух трамваїв було тимчасово призупинено в обох напрямках.

Джерело матеріала
loader
loader