Бренд DS Automobiles побореться за третє чемпіонство у гонках серії Formula E
Бренд DS Automobiles побореться за третє чемпіонство у гонках серії Formula E

Бренд DS Automobiles побореться за третє чемпіонство у гонках серії Formula E

Бренд DS Automobiles та партнерська команда DS TECHEETAH представляють найновіший болід DS E-TENSE FE21, який візьме участь у восьмому сезоні гоночного світового чемпіонату ABB FIA Formula E World Championship.

Дворазовий чемпіон Formula E Жан-Ерік Вернь (четвертий та п’ятий сезони) та чемпіон шостого сезону Антоніо Фелікс да Кошта залишаються з командою DS TECHEETAH у ролі офіційних заводських пілотів.

Запуск нового сезону гоночної серії відбудеться офіційними попередніми тестами, що пройдуть у Валенсії з 29 листопада по 2 грудня 2021 року.

Команда DS TECHEETAH вирушає підкорювати нові вершини чемпіонату ABB FIA Formula E World Championship з новим болідом – DS E-TENSE FE21: новинка вперше демонструється в кінці листопада, під час шейкдауна (короткого проїзду) на трасі Алес (Alès circuit) у Франції.Новий автомобіль отримав чорно-золоту ліврею (зовнішнє оформлення гоночного боліда), створену дизайнерами Бренду DS Automobiles у фірмовій студії DS DESIGN STUDIO PARIS.

А головними ведучими презентації стали знамениті гонщики, які зберігають за собою статус офіційних пілотів команди – француз Жан-Ерік Вернь, володар двох чемпіонських титулів у 2018 та 2019 роках, а також чемпіон 2020 Антоніо Фелікс да Кошта з Португалії.Після вражаючих спільних успіхів – два подвійні титули (для команди та пілотів) у сезонах 2018/2019 років.

та 2019/2020 рр.

гоночної серії Formula E – Бренд DS Automobiles та команда TECHEETAH раді продовжити свою співпрацю у восьмому сезоні з новою структурою.

Марк Престон стає виконавчим директором TECHEETAH, а Томас Шевоше, директор підрозділу DS Performance, також візьме на себе роль директора команди..Томас Шевоше (Thomas Chevaucher), директор підрозділи DS Performance та директор команди DS TECHEETAH:«Ця нова організація жодним чином не впливає на нашу головну мету – здобути якнайбільше перемог і якомога більше чемпіонських титулів.

Завдяки новій організаційній структурі, ми будемо приділяти ще більше уваги можливостям конкуренції, ніж будь-коли раніше.

А це саме те, що зараз дійсно важливо для колективу DS TECHEETAH та Бренду DS Automobiles».Марк Престон (Mark Preston), виконавчий директор команди TECHEETAH:«Автоспорт – це більше, ніж технічні аспекти.

Це командна робота різних людей та підрозділів для однієї перемоги.

Я вважаю, що для створення міцного майбутнього команди TECHEETAH зараз дуже вдалий момент – ми маємо зосередити свої зусилля на майбутньому зростанні команди та досягненні нових успіхів у перегонах Formula E».Беатріс Фуше (Béatrice Foucher), генеральний директор Бренду DS Automobiles:«Участь Бренду DS Automobiles у гонках Formula E є важливою частиною нашої стратегії електрифікації, яка веде до встановленого плану – виробництво лише 100% електромобілів уже з 2024 року.

Сильні якості всіх співробітників підрозділу DS Performance стали основою завоювання двох подвійних чемпіонських титулів два роки поспіль, а також дали дев’ять разів перемогти нашим гоночним електромобілям другого покоління – чого не вдалося нікому іншому.

Ми використовуємо гонки Formula E як лабораторію, де можна напрацьовувати унікальні «ноу-хау» і потім переносити їх у наші серійні моделі E-TENSE.

І ми хочемо далі брати участь у розвитку цього 100% електричного чемпіонату, щоб зміцнити репутацію Бренда DS Automobiles на кожному континенті планети і в кожній новій країні, де проходить новий гоночний етап».Антоніо Фелікс да Кошта (António Félix da Costa), чемпіон шостого сезону гоночної серії Formula E:«Це дійсно захоплююча пора року! Наша спільна співпраця з інженерами та механіками команди дарують максимальні шанси виграти нові гонки та завоювати нові чемпіонські титули! Я з нетерпінням чекаю на можливість повернутися до перегонів разом з командою, яка через три роки спільної роботи здається мені вже сім’єю».Жан-Ерік Вернь (Jean-Éric Vergne), чемпіон гоночної серії Formula E четвертого та п’ятого сезонів:«Я дуже радий провести ще один сезон із командою.

Ми багато працювали протягом кількох місяців над покращеннями, і тепер максимально зацікавлені в тому, щоб наступного року продовжити наші успішні виступи: з того місця, на якому ми зупинилися – і далі лише вгору! Тому я з нетерпінням чекаю на старт змагань.

І ми зробимо все, щоб цей сезон став нашим найкращим виступом у перегонах.

Formula E».З моменту запуску нового сезону команда DS TECHEETAH вирушить на офіційні попередні тести до Валенсії (Іспанія), які проходять у період з 29 листопада по 2 грудня 2021 року.

Потім машини будуть відправлені до Дірії (Саудівська Аравія) на першу гонку восьмого сезону, яка відбудеться 28 січня 2022 року.

Formula E: – 73 гонки;– 4 чемпіонські титули;– 14 перемог;– 37 подіумів;– 17 поул-позицій;– 12 найшвидших кіл;– 57 суперпоулів.

Дізнайтесь більше про Бренд на офіційному сайті DS Automobiles в Україні: стиль «французької розкоші», унікальні інновації та технології, актуальні автомобілі та електрифіковані версії.Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело матеріала
loader
loader