Голова Twitter Джек Дорсі оголосив про свій відхід з посади
Голова Twitter Джек Дорсі оголосив про свій відхід з посади

Голова Twitter Джек Дорсі оголосив про свій відхід з посади

Глава Twitter Дорсі йде з посади/фото REUTERS

Джек Дорсі оголосив про свій відхід з посади керівника Twitter Джек Дорсі. Його замінить головний технологічний директор Параг Агравал.

Про це повідомив сам Дорсі в Twitter.

45-річний Дорсі займав пост генерального директора одночасно і в Twitter, і компанії з цифрових платежів Square. Ще у 2020 році через це компанія Elliott Management, яка є інвестором Twitter, закликала Дорсі піти. Пізніше в компанії заявили, що Дорсі може залишитися, якщо Twitter буде досягати цільових показників.

Попри відхід Дорсі з посади керівника, він залишиться членом ради директорів до закінчення його терміну. Головою правління стане Брет Тейлор.

"Я вирішив покинути Twitter, тому що вважаю, що компанія готова піти від своїх засновників", - заявив Дорсі.

Довідка УНІАН. Джек Дорсі - співзасновник Twitter, до 2008 року обіймав посаду генерального директора. У 2015 році він повернувся на посаду після відходу Діка Костоло.

Нинішня Заміна Дорсі - Параг Агравал - з 2017 року обіймав посаду технічного директора, а в компанії працює більше десяти років. Він відповідав за стратегію, впровадження штучного інтелекту і машинне навчання.

Як раніше повідомляв УНІАН, глава Twitter Джек Дорсі продав на аукціоні Valuables свій перший твіт, який також був першим зробленим у соцмережі записом. 

Вас також можуть зацікавити наступні новини

  • Twitter збирається інтегрувати біткоїни в свої продукти і послуги
  • Телескоп Hubble зробив фото "космічної зіниці" в сузір'ї Печі
  • Ізраїльські вчені навчилися вбивати коронавірус за дві секунди

Автор: Анастасія Горбачова

Теги за темою
Twitter
Джерело матеріала
loader
loader