На Чернігівщині помер поліцейський, якого напередодні підстрелили на полюванні
На Чернігівщині помер поліцейський, якого напередодні підстрелили на полюванні

На Чернігівщині помер поліцейський, якого напередодні підстрелили на полюванні

На момент події поліцейський перебував не на службі і в цивільному одязі

Фото: poltava.to

Мисливець стріляв по тварині, а випадково поцілив у товариша

Поліцейський Чернігівського районного управління поліції, якого випадково поцілили на полюванні сьогодні помер у лікарні. Про це повідомляє «Суспільне».

Так, 28 листопада, близько опівдні до поліції надійшла інформація про те, що під час полювання в угіддях Чернігівського району було поранено 37-річного інспектора відділу реагування патрульної поліції. На момент події він перебував не на службі і в цивільному одязі.

Чоловік вирушив на полювання з трьома друзями. За попередньою інформацією, під час полювання 39-річний мисливець стріляв по тварині, а випадково поцілив у товариша.

Державне бюро розслідувань з’ясовує обставини події у рамках провадження за статтею 119 Кримінального кодексу (вбивство через необережність). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, у жовтні на вулиці Незалежності в Чернігові група молодиків напала на поліцейських. Внаслідок цього один з них загинув, другого доставили до лікарні. Інцидент трапився в одному з супермаркетів в Чернігові.

Нагадаємо, повідомляли, у Харкові трьох поліцейських підозрюють у нападі та пограбуванні.Тоді у жовтні 2020 року після закінчення робочої зміни поліцейські на одній із малолюдних вулиць Харкова напали на двох перехожих.

Джерело матеріала
loader
loader