Високопосадовий суддя подав у відставку через скандал з кокаїном
Високопосадовий суддя подав у відставку через скандал з кокаїном

Високопосадовий суддя подав у відставку через скандал з кокаїном

Заступник голови вищого адміністративного суду Греції не визнає своєї вини у незаконному зберіганні наркотиків, але пішов із займаної посади.

Грецький суддя Панайотіс Евстратіу, який дотепер перебував на посаді заступника голови Державної ради (вищого адміністративного суду країни), подав у відставку після звинувачень у зберіганні та розповсюдженні кокаїну. 

Про це повідомляє в понеділок, 6 грудня, грецьке видання NewsBreak.

У протиправних діях суддю запідозрили після затримання поліцією у південному передмісті Афін трьох іноземців, у яких виявили наркотики. Вони зізналися поліцейським, що кокаїн вони отримали в одного з мешканців багатоквартирного будинку, яким виявився суддя Евстратіу.  

За дозволом міністра юстиції у помешканні високопосадового судді провели обшук і знайшли порожню пляшку з-під кокаїну. Панайотіса Евстратіу не взяли під варту, оскільки в Греції існує особлива процедура притягнення до відповідальності суддів.

66-річний Панайотіс Евстратіу спростовує всі звинувачення та стверджує, що подав у відставку виключно заради престижу суду.

Нагадаємо, раніше у Києві знайшли мертвим колишнього суддю Солом'янського районного суду Сергія Зінченка. У поліції кажуть про самогубство, але адвокатка Зінченка запевняє, що його застрелили.

Читайте також:

  • 58-річна Лоліта зізналась, що вживала наркотики
  • Іноземець намагався вивезти з України валізу "наркотиків": чоловіка затримали
  • Наркотиків на 2 мільйони знайшли львівські митники на кордоні у Шегинях: фото
Джерело матеріала
loader
loader