Нова Зеландія та Австралія зустріли 2022 рік світловим шоу та феєрверком
Нова Зеландія та Австралія зустріли 2022 рік світловим шоу та феєрверком

Нова Зеландія та Австралія зустріли 2022 рік світловим шоу та феєрверком

Австралія однією з перших зустріла прихід 2022 року. Австралійське місто Сідней новий рік розпочало з грандіозного феєрверку, попри коронавірусні обмеження, що поширюються у країні на піротехнічні шоу.

Зворотний відлік стартував за хвилину до опівночі на знаменитому мосту Гарбор-Брідж. Після настання Нового року міст та Сіднейською опера засяяли від спалахів феєрверків.

#NEWYEARS: Sydney rings in the New Year with incredible fireworks. pic.twitter.com/e0FzS9Nmx7

— Forbes (@Forbes) December 31, 2021

Новий рік перед Австралією зустріла Нова Зеландія. Острівна країна цього разу відмовилася від класичного святкового салюту з телекомунікаційної вежі Скай Тавер, але створила унікальне світлове шоу в Окленді.

Цю ж вежу підсвітили різними кольорами. Водії, які проїжджали через Оклендський міст у бухті Вайтемата сигналили на знак настання нового року.

New Year celebrations begin as New Zealand ushers in 2022 with a fireworks display in Auckland#HappyNewYear #HappyNewYear2022 pic.twitter.com/pjEHEfQOiL

— WION (@WIONews) December 31, 2021

А ось першими віднесли до історії 2021 рік жителі Кірибаті (країна в Океанії). Зустріли новий рік й жителі островів Фіджі, Науру, Тувалу, Вануату, Мікронезія та Соломонових островів.

Факти ICTV підготували матеріал, в якому ви дізнаєтеся, в якому порядку зустрічають Новий рік у різних країнах.

Теги за темою
Австралія
Джерело матеріала
loader
loader