В Ізраїлі зайнявся і розбився військовий гелікоптер з трьома людьми на борту: що відомо
В Ізраїлі зайнявся і розбився військовий гелікоптер з трьома людьми на борту: що відомо

В Ізраїлі зайнявся і розбився військовий гелікоптер з трьома людьми на борту: що відомо

Двоє пілотів загинули, а ще одного члена екіпажу госпіталізували у стані середньої тяжкості.

На півночі Ізраїлю увечері в понеділок, 3 січня, внаслідок аварії гелікоптера "Аталеф" (AS565 Panther) біля узбережжя Хайфи загинули двоє льотчиків ВМС країни.

Про це із посиланням на речника Армії оборони Ізраїлю повідомляє The Jerusalem Post.

Зазначається, що в момент інциденту на борту повітряного судна перебували троє людей, зокрема двоє пілотів і патрульний офіцер, якого у стані середньої тяжкості госпіталізували до медичного центру Рамбам.

"Двоє інших членів екіпажу було виявлено після тривалих пошуків та евакуйовано. Після реанімаційних заходів було оголошено про їхню смерть", - йдеться у повідомленні.

Очевидці розповіли, що бачили, як "щось подібне до вогняної кулі впало з неба у воду". На одному з оприлюднених у Мережі відеозаписів видно, як підлітки біжать до місця пожежі поблизу пляжу Бат-Галім.

Прем'єр-міністр Нафталі Бенет відреагував на аварію в своєму мікроблозі в Twitter, підкресливши, що загиблі пілоти "були одними з найкращих з наших синів". "Народ Ізраїлю не забуде їхнього внеску в безпеку держави", - написав очільник ізраїльського уряду.

Міністр оборони країни Бенні Ганц вже пообіцяв, що "Армія оборони Ізраїлю розслідує цей інцидент" і встановить його причини. Очільник оборонного відомства Ізраїлю також висловив співчуття сім'ям загиблих.

תיעוד: רגע התרסקות המסוק@hadasgrinberg

אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים. השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים". אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות ל-zcuyot@kan.org.il pic.twitter.com/Q7BzCO5rjx

— כאן חדשות (@kann_news) January 3, 2022

Читайте також: 

  • У Німеччині в аварії з танком під час навчань загинули двоє військових
  • В Азербайджані розбився військовий гелікоптер: понад 10 людей загинули, є поранені
  • У Тунісі розбився військовий гелікоптер: є загиблі
Джерело матеріала
loader
loader