Бойовики на Донбасі під час обстрілу українських позицій поранили військового ООС
Бойовики на Донбасі під час обстрілу українських позицій поранили військового ООС

Бойовики на Донбасі під час обстрілу українських позицій поранили військового ООС

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

На Донбасіросійсько-окупаційні військавід початку доби, 9 січня, двічі порушували режим "тиші". У результаті обстрілів окупантів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав бойове травмування.

Про це йдеться у вечірньому зведенні ООС.

Так, збройні формування Російської Федерації відкривали у бік Попасної вогонь з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів, протитанкових ракетних комплексів та великокаліберних кулеметів.

Біля Катеринівки окупанти обстрілювати позиції українських захисників з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав бойове травмування. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли. Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

У пресслужбі додали, що українські військові контролюють ситуацію в ООС та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії РФ.

Раніше американські ЗМІ опублікували карту, на якій показала розташування військ держави агресора – Росії вздовж кордону з Україною. За даними The New York Times, російські війська оточують Україну з трьох сторін загрожують ескалацією конфлікту з Україною та потенційно можуть відкрити новий фронт.

Читайте також:

  • Під час новорічних свят проросійські бойовики посилили свої позиції на Донбасі - українська розвідка
  • Єрмак заявив про "безпрецедентну підтримку" України з боку США

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Новини з фронту: в якому стані перебуває поранений боєць та яка зараз ситуація на передовій

Джерело матеріала
loader
loader