Екстрасенс Руслан Атаманов розповів про значення церковного свята Хрещення
Екстрасенс Руслан Атаманов розповів про значення церковного свята Хрещення

Екстрасенс Руслан Атаманов розповів про значення церковного свята Хрещення

Екстрасенс і знавець окультних наук Руслан Атаманов пояснив, з чого походить церковне свято Хрещення, яке припадає на 19 січня, зокрема про сьогоднішнє його значення та старі традиції.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це він розповів у програмі «Прогноз».

Руслан Атаманов розповідає, що після хрещення Христос зайнявся проповідництвом, а традиції Хрещення і до сьогодні пов’язані передусім із водою.

Зокрема, каже екстрасенс, напередодні свята люди вирубували хрестоподібну ополонку, яка називалася «йордань», опівночі священники освячували воду в ній і віряни проводили омивання. «Таке купання – символічне очищення від гріхів, так би мовити, духовне переродження. А вода несе в собі інформацію про всю нашу планетарну систему, і кожна клітина організму людини сприймає її», - пояснює гість програми.

Принагідно Руслан Атаманов нагадує, що 80% організму людини – це вода, тобто він є програмованою системою. Як він пояснює, спілкування та решта факторів можуть повпливати на людину на клітинному рівні, змінивши біохімічний склад води в її організмі. «Програма, яка вкладається у воду, може завдати як користі, так і шкоди», - констатує екстрасенс.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко пояснила, що січень створений для того, щоб люди перезавантажилися.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, чим варто займатися у день зимового сонцестояння.

Джерело матеріала
loader
loader