На Київщині чоловік через ревнощі забив до смерті вагітну жінку
На Київщині чоловік через ревнощі забив до смерті вагітну жінку

На Київщині чоловік через ревнощі забив до смерті вагітну жінку

Поліція затримала чоловіка, що забив до смерті жінку
фото: Андрій Нєбитов/Facebook

Поліція затримала нелюда

Днями у Баришівці Київської області стався жахливий випадок: співмешканець забив руками і ногами до смерті жінку, 1987 року народження. Про це повідомив очільник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов.

«Численні розриви внутрішніх органів і крововиливи стали причиною смерті молодої мами. У неї залишилася 15-річна донька. За попередньою інформацією, вбита була у стані вагітності, але ми це підтвердимо або спростуємо після отримання результатів відповідної експертизи. І все це лише через ревнощі», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Нелюда поліція Київщини вже затримала.

Нєбитов також повідомив, що в 2021 році територіальні підрозділи поліції Київщини працювали на протидію домашньому насильству. В чотирьох містах Київщини вже функціонують спеціалізовані групи протидії домашньому насильству. Це поліцейські, які отримали відповідні знання щодо тактики дій під час реагування на подібні виклики.

В минулому році поліцейські Київщини виявлено 5398 фактів вчинення домашнього насильства. Кривдники притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 КУпАП. Це на 3254 адміністративні правопорушення більше, ніж попереднього року (2144).

Лише ж за останній рік поліція Київщини додатково викрила 1233 домашніх кривдники. На профілактичному обліку їх вже 4189 осіб.

Джерело матеріала
loader
loader