В Індії поїзд зійшов з рейок: загинуло щонайменше 9 людей
В Індії поїзд зійшов з рейок: загинуло щонайменше 9 людей

В Індії поїзд зійшов з рейок: загинуло щонайменше 9 людей

Щонайменше дев’ятеро людей загинули і 36 отримали різні травми внаслідок сходження з рейок пасажирського поїзда в індійському штаті Західна Бенгалія. Трагедія сталася напередодні пізно увечері.

Представник Індійських залізниць Раджеш Баджпай заявив, що чотири з 12 вагонів міждержавного експресу зійшли з рейок у районі Джалпайгурі.

За попередніми даними, на шляхах утворилася тріщина.

Читайте
В Індії 12 людей загинули під час тисняви у храмі

Головний міністр Західної Бенгалії Мамата Банерджі заявила, що всім постраждалим буде надано всю необхідну медичну допомогу.

Варто зазначити, що такі аварії в Індії трапляються досить часто – причиною цього є старіння залізничної інфраструктури та погане обслуговування.

Згідно зі звітом Національного бюро реєстрації злочинів (NCRB), у 2020 році майже 12 000 людей загинули у понад 13 000 залізничних катастроф по всій країні.

Один із найбільш смертоносних інцидентів останніх років стався у листопаді 2016 року, коли в північному штаті Уттар-Прадеш внаслідок сходу з рейок кількох вагонів поїзда загинуло понад 140 людей.

У листопаді 2017 року щонайменше 39 людей загинули та ще 50 отримали серйозні поранення внаслідок краху поїзда в південному штаті Андхра-Прадеш.

Читайте
В Індії розбився військовий гелікоптер: на борту був голова генштабу з сім'єю
Теги за темою
Індія
Джерело матеріала
loader
loader