![Пообідали в ресторані: на Буковині сталося масове отруєння туристів](https://thumbor.my.ua/TSVuTK4qdFQODFXHDQOiNCNGrZE=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F433%2F6374a0ef1202611dc5f1e3324c3680e5.jpg)
Пообідали в ресторані: на Буковині сталося масове отруєння туристів
У Чернівецькій області, в селі Мигове, зафіксовані два випадки гастроентероколіту.
Ще 14 осіб звернулися до місцевих медиків з симптомами харчового отруєння.
Про це повідомила начальник Головного управління Держпродспоживслужби області Аліна Гаєвська.
Гастроентероколіт – одночасне запальне захворювання шлунку, товстого і тонкого відділів кишечника шлунково-кишкового тракту.
– Вчора, 16 січня, до нас надійшло екстрене повідомлення про звернення двох осіб з симптомами підвищеної температури і блювання, – зазначила Аліна Гаєвська.
За її словами, хворих доставили каретою екстреною медичною допомогою з села Мигово в обласну клінічну лікарню, де попередньо був встановлений діагноз гастроентероколіт.
ЧитайтеМ'ясо на сніданок, обід та вечерю.
Чим це небезпечно і як лікувати білкове отруєння.
Повідомляється, що всі постраждалі відмовилися від подальшої госпіталізації.
Наразі тут проходить епідеміологічне розслідування.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)