Музейне селфі та органна музика: які культурні події очікують на чернівчан у січні
Музейне селфі та органна музика: які культурні події очікують на чернівчан у січні

Музейне селфі та органна музика: які культурні події очікують на чернівчан у січні

Чернівецький обласний краєзнавчий музей проводить флешмоб «День музейного селфі». Цьогоріч його проведуть 19 січня.

Чернівчан запрошують долучитись до акції, зробивши селфі на фоні музейного експонату, який найбільше сподобався та та розмістити світлину 19 січня на сторінках у соцмережах, додавши хештеги #MuseumSelfie, #MuseumSelfieDay.

На учасників, які зроблять найоригінальніші фото в музеї чи його філіях і розмістять їх на своїй сторінці Facebook з активним хештегом #SelfieRegmusCv2022 – чекає у подарунок фотоальбом «64 таємниці з музейної скарбниці». Переможців оберуть 20 січня.

Окрім цього, порадує жителів міста та області і Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка. У залі органної та камерної музики 23 січня, о 17.00, відбудеться концерт органної музики Алана Саттона. Зокрема, звучатимуть твори Й.С. Баха, Г. Генделя, П.Уітлока, Дж. Смарта та Е. Елгара.

Також прихильники фортепіанної музики зможуть насолодитися грою молодого та талановитого піаніста - Станіслава Гумінюка. 29 січня у залі органної та камерної музики віртуоз презентуватиме фортепіанні твори всесвітньо відомих композиторів Л. Ван Бетховена, Ф. Шуберта-Ф. Ліста, П.І. Чайковського та С. Рахманінова.

А в Чернівецькому музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської буковинцям покажуть цікаві вистави. Актори театру радуватимуть глядачів аж 30 січня. Про це повідомляє пресслужба обласної ради.

Теги за темою
новини Чернівців концерт
Джерело матеріала
loader
loader