Україна змінює умови для авто на придністровській реєстрації
Україна змінює умови для авто на придністровській реєстрації

Україна змінює умови для авто на придністровській реєстрації

Україна змінює умови для авто на придністровській реєстрації.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Так, Кабінет Міністрів України доручив Держприкордонслужбі здійснювати пропуск на в’їзд в Україну транспортних засобів з номерними реєстраційними знаками невизнаної Україною "Придністровської Молдовської Республіки" з інших країн (окрім Республіки Молдова) виключно з метою їхнього транзитного проїзду до Республіки Молдова від 24.01.2022 до 24.02.2022, а також дозволив виїзд цих транспортних засобів з території України до Республіки Молдова від 24.01.2022 до 01.04.2022.

Заборона на в’їзд в Україну з Республіки Молдова та виїзд таких транспортних засобів з України до інших, окрім Республіки Молдова, країн, а також дозвіл на допуск до міжнародного руху транспортних засобів Республіки Молдова з так званими "нейтральними номерами" та стікером "MD", залишається незмінною.

Тож, якщо транспортний засіб з номерними знаками невизнаної Україною ПМР наразі перебуває, наприклад в Білорусі, упродовж місяця з наступного понеділка – 24 січня 2022 року, можна в’їхати на цьому авто в Україну для транзиту в Молдову.

А якщо подібне авто вже знаходиться на території України, то виїхати за межі нашої держави лише в Республіку Молдова можна з 24 січня до 01 квітня поточного року включно.

У США вперше в історії висунули звинувачення водію Tesla через смертельну ДТП на автопілоті.

Aston Martin анонсував свій "найпотужніший люксовий кросовер у світі".

Один із лідерів світового автовиробництва зупинить заводи на всій планеті.

Джерело матеріала
loader
loader