Каньє Вест отримав секс-відео за участю Кім Кардашьян: "Ставилися як до товару"
Каньє Вест отримав секс-відео за участю Кім Кардашьян: "Ставилися як до товару"

Каньє Вест отримав секс-відео за участю Кім Кардашьян: "Ставилися як до товару"

Американський репер Каньє Вест, колишній чоловік моделі і актриси Кім Кардашьян, розповів, що в його розпорядженні опинилося секс-відео за участю його дружини.

Про це виконавець повідав в інтерв'ю Hollywood Unlocked.

Незважаючи на нанесені образи

Каньє Вест скаржився журналісту, що з ним після розставання Кім часто грала в тільки їй зрозумілі ігри. Наприклад, для того, щоб викликати ревнощі у колишнього чоловіка. Йому часто наносилися образи, причому не тільки діями, а й словами.

Так, один раз Кім Кардашьян прийшла на зйомки вечірнього шоу Saturday Night Live разом з новим бойфрендом, коміком Пітом Девідсоном, де також був присутній репер. Щоб боляче вколоти екс-чоловіка, дівчина постійно цілувалася з новим хлопцем, аби Каньє ревнував.

"Її не любили, а ставилися як до товару"

Але, незважаючи на подібне ставлення колишньої дружини, виконавець не зміг зрадити її. Це стосується ситуації, яка сталася тієї ж ночі, що і зйомки шоу. За словами Веста, він відправився в аеропорт, де зустрівся з музикантом Ray J. Той передав ноутбук, на якому знаходилося відверте відео за участю Кім.

Каньє Вест отримав секс-відео за участю Кім Кардашьян: "Ставилися як до товару" - Фото 1
Каньє Вест розповів про секс-відео за участю Кім Кардашьян, яке отримав від музиканта Ray J.

О 8 ранку наступного дня гаджет опинився у дівчини, разом з усім вмістом. Вона розплакалася, коли дізналася про це, тому що, як уточнив репер, раніше її лише використовували в своїх цілях і ставилися як до товару, а не намагалися зробити щасливою і допомогти з проблемами.

Нагадаємо, після розставання з Ray J., музикант злив у мережу ролик порнографічного змісту за участю моделі. А у вересні минулого року його колишній менеджер розповів про існування ще одного відео, більш відвертого.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що переможці "Євробачення" рок-гурт Maneskin скасували концерт у Києві: названо причину.

Також ми писали, що альфонс, наркоман і абьюзер: Українська Кардашьян Олена Омович розповіла про колишнього чоловіка.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader