Не має жодного сенсу панікувати – це не допоможе, - Максим Жорін про можливий наступ РФ
Не має жодного сенсу панікувати – це не допоможе, - Максим Жорін про можливий наступ РФ

Не має жодного сенсу панікувати – це не допоможе, - Максим Жорін про можливий наступ РФ

Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін повідомив в ефірі на телеканалі «Ірта» про те, що РФ вже розпочала підготовку до посилення військового конфлікту на території української держави.

Про це він повідомив у своєму Telegram.

Передусім Максим Жорін зазначає, що сьогодні ніхто не міг би сказати, коли РФ розпочне наступ на територію України. «РФ завжди керується однією формулою: вони готуються, а потім вичікують момент, і те саме вони роблять зараз», - підкреслює він. Тобто, констатує керівник Центрального штабу Нацкорпусу, дата початку військової ескалації з боку Росії залежить радше від того, що робитиме українська влада.

Тим не мнеш, підкреслює він, Росія вже справді готується до переходу на новий етап ескалації і це підтверджує ряд фактів. «Ми бачимо системну підготовку РФ, системний плановий підхід до наступного етапу бойових дій на території Україні та бачимо перекидання військ на територію Білорусі», - нагадує Максим Жорін.

Водночас він зазначає, що ця ситуація більше турбує представників інших держав, аніж українську владу. Натомість, заявляє керівник Центрального штабу Нацкорпусу, держава повинна була вже розпочати підготовку до можливої повномасштабної війни. «Не має жодного сенсу панікувати – це не допоможе абсолютно нікому», - підкреслює Максим Жорін.

Як повідомляв My.ua, Зайченко звернувся до Міноборони у справі з т.в.о. керівника концерну «Військторгсервіс».

Також My.ua писав про те, що Білецький порадив владі збільшити фінансування оборонної сфери з огляду на загрозу війни.

Джерело матеріала
loader
loader