Розробники розповіли, скільки часу знадобиться на проходження Horizon Forbidden West
Розробники розповіли, скільки часу знадобиться на проходження Horizon Forbidden West

Розробники розповіли, скільки часу знадобиться на проходження Horizon Forbidden West

Розробники розповіли, скільки часу знадобиться на проходження Horizon Forbidden West / фото Guerrilla

Нещодавно польська студія Techland неабияк налякала гравців. Вона заявила, що на повне проходження Dying Light 2 знадобиться 500 годин. Пізніше розробники виправилися і розкрили тривалість сюжетної лінії, яка буде в 25 разів коротша. А ось Guerrilla Games відразу дала конкретну відповідь щодо тривалості Horizon Forbidden West.

Інформація надійшла від Матіса де Йонга — керівника розробки гри. В інтерв'ю порталу Game Pro голова відповів, скільки часу знадобиться витратити на проходження проекту. За його словами, основна сюжетна лінія в сиквелі за розмірами не відрізняється від історії першої частини.

Згідно з даними на сайті How Long to Beat, центральна оповідь в Horizon Zero Dawn віднімає 23 години. А на повне завершення гри знадобиться майже в три рази більше часу. Однак тут варто враховувати, що Horizon Forbidden West виросла в розмірах і стала більш насиченою активностями. Західна преса в попередніх оглядах проекту вказала на високу щільність контенту. У сиквелі навіть з'явилася арена з битвами, де можна ставити рекорди. А раз так, то на повне завершення Forbidden West знадобиться більше 61 години, за які можна здолати Zero Dawn. Однак поки точно невідомо, скільки часу відніме зачистка проекту на 100 %.

Horizon Forbidden West / фото Guerrilla
Horizon Forbidden West / фото Guerrilla

Подробиці Horizon Forbidden West

  • Це продовження пригодницького екшена у відкритому світі Horizon Zero Dawn.
  • Сюжет розгортається в далекому майбутньому, де людство повернулося до первісного строю, а господарями планети стали роботизовані тварини.
  • Головною героїнею Forbidden West залишиться мисливиця з племені Нора — Елой. Вона відправиться на західне узбережжя колишніх США і зіткнеться там з новими роботами і загрозами. У другій частині також з'явиться можливість досліджувати підводний простір і літати на глайдері.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Sony оголосила, які ігри підписники PlayStation Plus отримають безкоштовно в лютому
  • Українська студія GSC Game World уточнила, скільки людей працює над S.T.A.L.K.E.R. 2
Теги за темою
PlayStation 5 Sony
Джерело матеріала
loader
loader