"Суспільне" дискваліфікує Аліну Паш з Нацвідбору через візит до Криму?
"Суспільне" дискваліфікує Аліну Паш з Нацвідбору через візит до Криму?

"Суспільне" дискваліфікує Аліну Паш з Нацвідбору через візит до Криму?

Українська виконавиця Аліна Паш заперечує порушення законодавства України зі свого боку в 2015 році, коли відвідувала територію окупованого Криму. Користувачі в мережі знайшли докази винуватості дівчини і вимагають дискваліфікації з Нацвідбору на "Євробачення-2022".

Суспільне відповіло на звинувачення на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Чим завинила Аліна Паш?

Давно відомо, що в 2015 році реперка їздила до Криму, щоб зіграти на весіллі учасників своєї команди. Раніше вона розповідала ведучій програми "Світське життя" Катерині Осадчій, що не могла змінити маршрут поїздки на півострів.

"Суспільне" дискваліфікує Аліну Паш з Нацвідбору через візит до Криму? - Фото 1
Реперка Аліна Паш зізналася в поїздці до Криму в 2015 році, через що їй загрожує дискваліфікація з Нацтобору на "Євробачення-2022"

Ці слова нібито підтверджують, що артистка потрапила до Криму через територію Росії, тобто, порушила українське законодавство. Маючи на руках непрямий доказ правопорушення, в мережі вимагають дискваліфікації Аліни Паш з Національного відбору.

Суспільне відповіло на звинувачення

Організатори Нацвідбору на сторінці в Instagram написали, що не бачать у наданому відео доказів того, що реперка порушила закон України. Більше того, Суспільне не є правоохоронним органам і не може проводити перевірку фактів на підставі наданого ролика.

"Суспільне" дискваліфікує Аліну Паш з Нацвідбору через візит до Криму? - Фото 2
Суспільне не визнало Аліну Паш винною у порушенні законодавства України

Суспільне розповіло, що Аліна Паш дала особисті гарантії організатором: вона виступала в Криму на приватному заході і приїхала туди з боку України. Таким чином, дискваліфікації артистки не відбудеться. Але якщо в коментаторів є докази прямого порушення, Суспільне просить надати їх для підтвердження злочину.

Сама Аліна стверджує, що в 2015 році ще не знала, чим може обернутися для її майбутнього бренду як виконавиці відвідування півострову.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що на Регіну Тодоренко накинулися через інтимне фото для чоловіка: "Целюліт видно".

Також ми писали, що Тіна Кароль посварилася з "1+1"? Поп-діва з'явиться в проекті іншого каналу: "Я завжди програю".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader