"Ти пітерський алкаш": колишні друзі Шнуров і Собчак пособачилися через кліп "Шмарафон"
"Ти пітерський алкаш": колишні друзі Шнуров і Собчак пособачилися через кліп "Шмарафон"

"Ти пітерський алкаш": колишні друзі Шнуров і Собчак пособачилися через кліп "Шмарафон"

Між відомою телеведучою Ксенією Собчак і музикантом, шоуменом, лідером групи "Ленінград" Сергієм Шнуровим почалася війна через музичний кліп на пісню "Шмарафон".

Собчак опублікувала пост на особистій сторінці в Instagram.

З чого почалася перепалка

Сергій Шнуров відрізняється ексцентричним характером і нелюбов до Ксенії Собчак. Ще більше він вирішив про це заявити публічно за допомогою відеокліпу на пісню "Шмарафон". Ідея її написання виникла після того, що ведуча оголосила про випуск власного інфопродукту, тоді як раніше люто критикувала всіх інфоциган. Про "лукавство" та інші несприятливі події в житті Собчак співається в композиції.

Зокрема, в жартівливій формі музикант натякнув на зраду Максиму Віторгану, якому доводиться няньчити дитину, схожу на колишнього бойфренда Ксенії Сергія Капкова. Також згадав про скандальну історію з автомобільною аварією 9 жовтня, в якій загинули 2 людини. Собчак після зіткнення просто пересіла в іншу машину і поїхала на заплановану зустріч.

Відповідь не змусила себе чекати

Ксенія опублікувала в соціальній мережі Instagram довгий пост, де прокоментувала нападки Шнурова. Зробила це, трохи перейшовши на особистості. Наприклад, назвала вокаліста "Ленінграду" "пітерським алкашем" і порекомендувала припиняти пити.

"Ти пітерський алкаш": колишні друзі Шнуров і Собчак пособачилися через кліп "Шмарафон" - Фото 1
Музикант Сергій Шнуров посварився з телеведучою Ксенією Собчак; вона швидко відповіла на критику в пісні "Шмарафон"

"Тверезий Шнуров виглядає опущеним, неприкаяним старим зожником, з обличчям що зморщена жопа, текстами рівня "аншлаг-аншлаг", і кліпами, на які дружина грошей не дає. Просрано все: особисте життя, телеканал з нульовими рейтингами. І головне - талант", - висловилася Собчак.

В кінці додала, щоб співак заткнувся і перестав хайпити за рахунок імені відомої ведучої. "Ти не Шнур. А шнурівка. На чужих черевиках", - резюмувала жінка.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Володимир Адольфович, терміново в аптеку!": Сердючка помстилася Соловйову за Бандеру.

Також ми писали, що свідоцтво про народження сина Арчі розкрило невідомі факти про Меган Маркл: кому тепер вірити.

 Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader