Міжнародний день бармена: історія свята, привітання та листівки
Міжнародний день бармена: історія свята, привітання та листівки

Міжнародний день бармена: історія свята, привітання та листівки

Всесвітній день бармена 2022 / depositphotos.com

У цей день у всьому світі відзначається Міжнародний день бармена - свято, яке прославляє одну з найбільш креативних професій. Дата обрана невипадково - в цей день віруючі шанують святого апостола Арманда - покровителя виноробів, торговців і пивоварів. УНІАН пропонує креативні привітання з днем бармена.

Раніше ми розповідали, яке свято 6 лютого відзначається, крім цього.

День бармена 6 лютого - історія і традиції

Відомо, що сама професія бармена з'явилася в XIX столітті за часів "золотої лихоманки". Тоді в питних закладах продавали абсолютно все, включаючи алкоголь. Пізніше трактири і ресторани розділили на зони: ту, де можна було відпочивати, і торгову. Остання якраз і називалася баром, а людину, яка продавала напої і товари - барменом.

Вперше в Україні день бармена відзначили в Києві в 2008-му році з ініціативи власників одного з рок-клубів. Свято ніколи не було і зараз не є державним, але відзначають його з розмахом. 6 лютого - відмінний привід для барменів продемонструвати свою майстерність і пригостити людей авторськими коктейлями.

Багато закладів по всьому світу в цей день влаштовують шоу-програми та майстер-класи, а також пропонують гостям різні акції та знижки на барну карту.

З днем бармена - привітання і картинки

Листівки з днем бармена / klike.net
Листівки з днем бармена / klike.net

Вітаю з Міжнародним днем бармена. Бажаю зі спритністю рук і без жодного шахрайства створювати справжні шедеври в келихах, фужерах, склянках і стосах, бажаю завжди любити свою роботу і кожен день свого життя зустрічати з відмінним, яскравим, соковитим настроєм.

Привітання зі святом / klike.net
Привітання зі святом / klike.net

Вітаю з Міжнародним днем бармена. Бажаю міцного здоров'я, як найміцніший ром, бажаю гарячої любові, як самбука, бажаю яскравого життя, як пунш, бажаю солодкого присмаку пристрасті, як лікер, бажаю запального настрою, як абсент!

***

Шановні! З днем бармена вас. Нехай життя ваше буде веселим і радісним, розфарбованим яскравими вогнями позитивних емоцій, як софітами крутих клубів. Нехай події у вашому житті завжди кружляють вас у вирі позитиву, як коктейлі в шейкері. І любов нехай б'є вам в голову, як бульбашки шампанського. Зі святом!

Міжнародний день бармена - листівки / klike.net
Міжнародний день бармена - листівки / klike.net

Вітаю з Міжнародним днем бармена. Бажаю відчувати себе богом за барною стійкою, бажаю бути везунчиком по життю. Нехай кожен день буде яскравим і смачним коктейльчиком з таких інгредієнтів як удача, щастя, радість і любов. Бажаю особистих досягнень в барменському творчості, частих клієнтів, цікавого спілкування і достатку в житті!

***

З Міжнародним днем бармена. Бажаю життя зі смачних і яскравих коктейлів щастя, радості, веселощів і любові. Нехай на роботі завжди все виходить, клієнтки посміхаються, напої ллються рікою, а настрій залишається просто чудовим. Удачі тобі і позитиву!

Поздоровлення і картинки до свята / klike.net
Поздоровлення і картинки до свята / klike.net

Вітаємо з професійним святом, бажаємо, щоб ніколи не вичерпувався потік творчого позитиву, натхнення і бажання створювати незвичайні смаки напоїв! нехай постійно вдосконалюється ваша майстерність, залучаючи вдячних і захоплених клієнтів.

***

Як можна привітати бармена? Бармена можна привітати, запропонувавши йому змішати коктейль... Нехай змішання коктейлів (і не тільки) стане найприємнішим, найлегшим і найбільш оплачуваною справою, завжди доставляючи вам позитивні емоції і багато-багато грошей!

З днем бармена-привітання / klike.net
З днем бармена-привітання / klike.net

Спасибі за кращі напої, за віртуозну роботу, за незворушність, за чудову техніку і за талант бути барменом. З привітанням, хочеться висловити і повагу, і захоплення. Також побажати гарного настрою, бадьорості, веселощів, терпіння і задоволення від роботи.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • День ангела Оксани і Ксенії 2022: красиві привітання і яскраві листівки
  • Гороскоп на 6 лютого 2022: кому із знаків Зодіаку дісталися головні небезпеки дня
  • Народне свято 6 лютого: особливості дня, що можна і не можна робити сьогодні
Джерело матеріала
loader
loader