Важко поранена Артемієм Рябчуком дівчина вперше розповіла, що знає про "дніпровського стрілка"
Важко поранена Артемієм Рябчуком дівчина вперше розповіла, що знає про "дніпровського стрілка"

Важко поранена Артемієм Рябчуком дівчина вперше розповіла, що знає про "дніпровського стрілка"

22-річна військовослужбовиця Національної гвардії Жанна Шарова поступово одужує в реанімації Дніпровської обласної лікарні ім. Мечникова. Вона розповіла деякі подробиці справи "дніпровського стрілка".

Про це йдеться в репортажі "ТСН".  

Фатальний збіг в ніч розстрілу

Жанна Шарова повідала про те, що особисто не була знайома з 20-річним солдатом Нацгвардії Артемієм Рябчуком. Вона лише знала його ім'я і зовнішній вигляд. А в частині "Південмашу", де сталася трагедія, взагалі потрапляла на варту вкрай рідко. Тому її присутність на режимному об'єкті вночі 27 січня була випадковою. Але ця випадковість стала причиною фатальних наслідків.

Також військовослужбовиця зазначила, що не мала поняття про конфлікти між солдатами. І не може сказати, що спричинило агресію з боку Артемія Рябчука. "Я навіть не знала його імені та прізвища. Не знаю, що могло стати причиною для такого вчинку", - зазначила Жанна Шарова.

Рябчук просто читав книгу

Зміг дати коментар ще один потерпілий, якому куля влучила в живіт, - Ігор Семенченко. Його лікують у тому ж відділенні Дніпровської обласної лікарні ім. Мечникова, що і Жанну Шарову. За словами хлопця, за кілька годин до кривавої події Артемій Рябчук виглядав абсолютно спокійним, він "просто читав книгу і не виявляв ознак наближення біди".

Важко поранена Артемієм Рябчуком дівчина вперше розповіла, що знає про "дніпровського стрілка" - Фото 1
Жанна Шарова та ігор Семенченко, постраждалі від рук Артемія Рябчука на "Південмаші", розповіли нові подробиці про підозрюваного

Обидва постраждалі в результаті стрілянини на "Південмаші" запевняють, що не планують кидати службу. Тому, як тільки лікарі дозволять, вони мають намір повернутися і продовжити нести військову службу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що сестра "дніпровського стрілка" розповіла, що відбувалося з Рябчуком у Нацгвардії.

Також ми писали, що біля будівлі парламенту протестувальники вивалили купу гною на знак незгоди з підвищенням цін на газ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader