Ревізор Максим Несміянов довів, що українські виробники масла обманюють покупців
Ревізор Максим Несміянов довів, що українські виробники масла обманюють покупців

Ревізор Максим Несміянов довів, що українські виробники масла обманюють покупців

Виконавчий директор Спілки споживачів України та блогер Максим Несміянов організував під час програми експериментальну дегустацію продуктів харчування, а його колега повинен був відрізнити масло від маргарину на смак.

Відео блогер опублікував на своєму каналі.

Ревізор обрав для дегустації 8 продуктів із брендом і 2 домашні, куплені на ринку. Далі він приніс їх у лабораторію, де було встановлено, який з екземплярів є справді маслом, а який – маргарином. Це ж довелося встановлювати і другу Максима Несміянова, якого він запросив на програму. «Владе, їж давай!», - сказав блогер, коли його колега знехотя приступив до дегустації.

За результатами експерименту з’ясувалося, що виробники обманюють своїх споживачів, адже гостю програми не надто вдавалося відрізнити масло від маргарину на смак. Зокрема, спершу він справді розпізнав домашнє масло, але вже другий такий екземпляр здався йому радше маргарином.

Далі колега Максима Несміянова дегустував два брендові продукти, але на смак він їх не відрізнив і переплутав масло з маргарином. «Це найжахливіший маргарин. Це був найжахливіший екземпляр…», - підкреслив ревізор.

І надалі впродовж експерименту гість програми неодноразово плутав, що чим є насправді. А відтак можна зробити висновок, що краще купувати перевірені продукти харчування і саме в хороших супермаркетах, а не підробки за нижчими цінами.

Як повідомляв My.ua, в iPhone з'явиться корисне оновлення, яке допоможе приватним підприємцям.

Також My.ua писав про те, коли українцям потрібно заплатити податки за житло і доходи в 2022 році.

Джерело матеріала
loader
loader