Могилевська намагалася "вилікувати" сексуальну орієнтацію Бориса Апреля, а тепер почала йому погрожувати
Могилевська намагалася "вилікувати" сексуальну орієнтацію Бориса Апреля, а тепер почала йому погрожувати

Могилевська намагалася "вилікувати" сексуальну орієнтацію Бориса Апреля, а тепер почала йому погрожувати

Співачка-трансгендер Зіанджа, відома як Борис Апрель, і Наталія Могилевська продовжують згадувати про свою конфліктну співпрацю.

Так, у відповідь на звинувачення Зіанджі в булінгу з боку артистки і свого колишнього продюсера Наталії Могилевської, вона заявила, що це придумана історія. Відповідний коментар Могильовської прозвучав в ефірі "Світського життя", а також співачка попросила Зіанджу перестати нападати на неї, розмістивши відповідну публікацію в Instagram.

Коментар Наталії Могилевської щодо звинувачень Зіанджі

За словами Могилевської, вона не повинна відповідати за експідопічного, адже з причини свого віку колись Борис Апрель, а зараз Зіанджа може самостійно приймати рішення, про що говорити, а про що - не варто.

Крім того артистка розповіла, що їй доводилося возити Бориса Апреля до лікаря-психіатра, щоб допомогти "вилікуватися" від гомосексуальної орієнтації. За словами Могилевської, на той час підопічний плакав в її руках, а вона його підтримувала, що готова робити і зараз.

Відповідь Зіанджі на слова Могилевської не змусила на себе чекати. Колишній Борис Апрель зізнався, що не тримає образи на продюсера і вдячний їй за все "добре і не дуже".

Звернення Могилевської до Зіанджі

У пості, опублікованому в Instagram, Могилевська написала, що не знає Зіанджу, але добре знає Бориса Апреля, який був чутливим хлопцем з анорексією, людиною з тонкою душевною організацією, яка нікому не довіряла і відмовлялася їсти.

Співачка зазначила, що спростовує звинувачення в булінгу в бік експідопічного через його повноту, і згадала, що Апрель завжди дотримувався дієти і намагався схуднути, хоч його статура і була стрункою.

Також Могильовську здивували, за її словами, безпідставні звинувачення в неприйнятті трансгендерів.

 тебе дуже прошу, не нападай на мене, Ти ж знаєш, що я можу себе захистити. Але той факт, що я цього не роблю - говорить про мої як і раніше теплі і ніжні почуття до тебе", - звернулася до Зіанджі Могилевська.

Раніше на MY.UA: "Всі хочуть відрізані яйця": ексЗіанджа, колись Борис Апрель, заявила, що не змінювала стать.

Нагадаємо також, що колишній Борис Апрель розповіла про знущання з боку Могилевської та Бадоєва.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader