Пішов з життя зірка великого і жахливого "Вія"
Пішов з життя зірка великого і жахливого "Вія"

Пішов з життя зірка великого і жахливого "Вія"

Стало відомо, що 7 лютого помер популярний російський актор кіно, театру і телебачення Арнольд Сисуєв. Йому було всього 61 рік.

Про це зазначено на авторитетному ресурсі "Кіно-Театр. ру".

Помер великий артист

Поки немає достовірної інформації про загибель Сисуєва. У той же час, сайт "Кіно-Театр.ру " на сторінці, присвяченій акторові, вказав життєві рамки, які закінчуються датою 7 лютого 2022 року. Таким чином, Арнольд прожив 61 рік, за які встиг повністю втілити творчі мрії і амбіції.

Пішов з життя зірка великого і жахливого "Вія" - Фото 1
7 лютого помер відомий в Росії популярний в Росії актор кіно, театру і ТБ Арнольд Сисуєв

Арнольд Миколайович Сисуєв народився 23 липня 1940 року. Через 14 років, в 1964-му, став випускником Московського інституту культури. Далі своє життя щільно пов'язав з театром і акторською діяльністю: виступав на сцені Бійського міського драматичного театру, Кимрского театру драми і комедії, Ферганського обласного драматичного театру, Димитровградського драматичного театру. І це далеко не повний список установ.

Картини, в яких знявся актор

Незважаючи на велику любов до театру, Сисуєв не гребував ролями на телебаченні і у великому кіно. Після того як отримав популярність завдяки ролям Попрощина в "Записках божевільного", Щасливцева в "Лесі" і Шмаги в "Без провини винні" Островського, вирішив звернутися до камери.

Пішов з життя зірка великого і жахливого "Вія" - Фото 2
Серед відомих сценічних ролей Арнольда Сисуєва - "Записки божевільного" і "Леся", а екранних - "Війна і мир", "Вій", "Багряний колір снігопаду"

Його екранна робота почалася епізодичними ролями в "Війні і мирі" Бондарчука і "ВіїЦ. Серед інших ролей - участь у "Великих авантюристах" і "Великих династіях","Багряному кольорі снігопаду". Зауважимо, це є останньою роботою на посаді режисера постановника "Білого сонця пустелі" Володимира Мотиля.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що померла легенда блюзу і соулу - "хрещений батько" хіп-хопу.

Також ми писали, що помер геній, який подарував мільйонам людей щасливе дитинство.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader