Дмитро Кухарчук розповів, що робити, якщо через напад РФ зникне зв’язок
Дмитро Кухарчук розповів, що робити, якщо через напад РФ зникне зв’язок

Дмитро Кухарчук розповів, що робити, якщо через напад РФ зникне зв’язок

Керівник Черкаського осередку Національного Корпусу Дмитро Кухарчук дав кілька рекомендацій жителям Черкас на той випадок, якщо російські війська розпочнуть широкомасштабний наступ.

Про це він розповів на Youtube-каналі Національного Корпусу.

За словами керівника Черкаського осередку Нацкорпусу, українцям варто вже звернутися до них, аби поговорити щодо плану дій та залишити особисті контакти. «У випадку окупації ми вас розіб’ємо на маленькі групи та скажемо, що робити», - додає він.

У разі відсутності зв’язкової людини, зникнення тепла, електрики, води, інтернету та зв’язку Дмитро Кухарчук радить їхати до Amros hub, де черкащанам нададуть усю необхідну інформацію та подальший план дій.

Також він зазначає, що евакуація взагалі стосується не всіх людей, тут радше йдеться про родини військових, людей, що готові також воювати або тих, які займаються публічною проукраїнською діяльністю. «Про евакуацію ми говоримо лише у виключних випадках, адже ворогу набагато простіше зайняти міста, у яких ніхто не проживає», - пояснює Дмитро Кухарчук.

Як повідомляв My.ua, Нацкорпус звернувся до ЗМІ з проханням розголосити історію про усунення Дмитра Герасименка з військової бригади.

Також My.ua писав про те, що 6 лютого кияни взяли участь у військовому вишколі.

Джерело матеріала
loader
loader