Хотіла одужати і створити сім'ю: померла найхудіша жінка на планеті
Хотіла одужати і створити сім'ю: померла найхудіша жінка на планеті

Хотіла одужати і створити сім'ю: померла найхудіша жінка на планеті

Під терміном "анорексія"всі ми розуміємо смертельне захворювання, але найстрашніше в ньому - те, що жінки добровільно роблять з себе"скелет", та тільки знову почати після цього нормальне життя може далеко не кожна, адже джерело хвороби, в першу чергу, - в психологічному стані.

Так, вилікуватися від анорексії не вдалося і Валерії Левітіній, яка до сьогодні вважається самою худою жінкою планети. Фото зовнішності Левітіної і відомості про її вагу публікує в Instagram psixdispanser.

Історія Валерії Левітіної

Зріст Валерії Левітіної становив 1,7 м, тоді як вага - лише 25 кг. Жінка народилася в місті Москва в 1973-му році. У підлітковому віці вона нічим не відрізнялася від однолітків. Дівчина грала на фортепіано, мала хороші розумові здібності і була відмінницею.

Хоча й була присутня невелика повнота, це не турбувало Валерію. Та й мати дівчинки стежила за її харчуванням, щоб та не набрала зайву вагу.

У 1989-му році Левітіни перебралися в США. Там Валерія почала худнути і стала помітно більш стрункою. Дівчина навіть брала участь у б'юті-конкурсах, але їй почало здаватися, що занадто товста для таких змагань.

Хотіла одужати і створити сім'ю: померла найхудіша жінка на планеті - Фото 1
Валерія брала участь у конкурсах краси

Раніше, при вазі в 64 кілограми, однолітки жартували про вагу Валерії, що і призвело до відхилення в психіці дівчини.

Спочатку Валерія захоплювалася незначними низькокалорійними дієтами, потім повністю відмовилася від солодкого і мучного. Дівчина почала стрімко худнути, але не зупинилася.

Спроби лікування

Коли вага Валерії дійшла до мінімуму і дівчина стала схожою на скелет, вона звернулася за допомогою фахівців. Валерія не відчувала смак їжі і вживала її строго за вказівками лікарів. З США довелося переїхати в Монако, де клімат більш відповідний для лікування.

Валерії Левітіній дуже хотілося вилікуватися, вийти заміж і стати мамою. Однак цьому не судилося збутися - в 2013 році жінка померла.

Раніше ми повідомляли, що українцям розповіли, як збільшити тривалість життя нестандартним методом.

Також ми писали, скільки грошей потрібно людині для щастя? Вчені назвали конкретну суму.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader