У Києві відбудеться artist talk художника Гамлета Зіньківського
У Києві відбудеться artist talk художника Гамлета Зіньківського

У Києві відбудеться artist talk художника Гамлета Зіньківського

18 лютого у Центрі сучасного мистецтва М17 відбудеться відкриття виставки художника Гамлета Зіньківського “3652019 + ⅔”. Відвідувачі експозиції зможуть побачити більше 700 мініатюрних робіт митця, а також деякі його картини із попередніх серій. Про деталі роботи над своїм візуальним щоденником Гамлет розповість наступного дня під час суботнього artist talk.

У Києві відбудеться artist talk художника Гамлета Зіньківського (фото 1)
Гамлет Зіньківський 

Цей проєкт — особистий щоденник Гамлета, в якому він ділиться своїми думками, почуттями та подіями 2019 та 2021 років. Кожного дня художник відтворював пережите на маленьких аркушах паперу, тонкими лініями окреслюючи ситуації. Таким чином його роботи наштовхнуть глядачів на роздуми щодо сенсу життя, плину часу, емоційного стану та змін.

Цифри, зазначені в назві експозиції, теж мають значення. Наприклад, 365 — це кількість днів в календарному році, кожен з яких відзначений чимось особистим. ⅔ — це розмір паперу, який використовував Гамлет для зображення почуттів і думок. Крім того, роботи художника будуть розташовані на стіні в певній послідовності і з певним інтервалом, створюючи “простір спогаду”.

Крім виставки 19 лютого в М17 відбудеться відкрита зустріч з Гамлетом Зіньківським, де всім охочим митець розповість про події із життя останніх років, про які, власне, і оповідає його візуальний щоденник.

Дивіться також:

Художник поставил куб из чистого золота в Центральном парке Нью-Йорка.

Национальный художественный музей первым в Украине создаст NFT-коллекцию.

Джерело матеріала
loader
loader