Із імбиру можна приготувати дуже корисний напій, пише автор статті. Крім того, сама ця рослина має безліч властивостей, що дозволяє поліпшити стан організму в цілому. Докладніше – у матеріалі.
З імбиру в Японії готують напій, що зміцнює імунну систему та захищає від хвороб. Причому процес приготування не займає багато часу: імбир можна просто подрібнити, а потім все це випити. Взагалі даний продукт має чотири важливі для організму людини властивості.
- Дезинфікуючі властивості. У напоїв при додаванні імбиру з’являється особливий смак. Все це – завдяки речовині зінгерону, яка має антибактеріальний ефект.
- Зігрівальні властивості. За цей відповідальний також зінгерон. Він допомагає покращити кровообіг, полегшити симптоми застуди, спазми під час менструації.
- Антиоксидантні властивості. За це відповідає шогаол. Ця речовина утворюється під час нагрівання або змішування з теплою водою напою з імбиру.
- Протизапальні властивості. Надають таку дію шогаол та зінгерон. Допомагає імбир і при артриті.
Матеріали характеру новин не можна прирівнювати до призначення лікаря. Перед ухваленням рішення порадьтеся з фахівцем.