"Це був хаос": Зої Кравіц каже, що у 30 років жити набагато легше, ніж у 20
"Це був хаос": Зої Кравіц каже, що у 30 років жити набагато легше, ніж у 20

"Це був хаос": Зої Кравіц каже, що у 30 років жити набагато легше, ніж у 20

Зої відчула полегшення, коли її двадцяті роки залишися позаду. “Я би ніколи не хотіла повертатися. Це був хаос, — зізнається акторка, якій зараз 33 роки. — Я робила вибір не на основі того, що було добре для мене. Зараз я запитую себе: чого я насправді хочу? Зараз я можу сказати: “Можливо, мені варто було би зробити це по-іншому” і побачити, що із цього вийде”.

Одним із таких рішень було видалення інстаграму. Причиною стали негативні коментарі щодо її сукні для Met Gala: Зої каже, що показала “забагато тіла” в образі Saint Laurent із металевих ланцюгів.

“Божевілля, що люди не думають, що їхні слова можуть вплинути на знаменитість, адже ти для них не людина”, — каже Зої. — Я людина. Я хочу, чорт забирай, захищатися”. Майже через тиждень після червоної доріжки вона видалила всі свої пости в інстаграмі та опублікувала фото лише раз у наступні 4 місяці.

"Це був хаос": Зої Кравіц каже, що у 30 років жити набагато легше, ніж у 20 (фото 2)

“Я думала, може, я не мала його надягати? Ні, я маю робити те, що хочу, і я це роблю. Якщо почну боятися, що скажуть або подумають люди, я більше не зможу виконувати свою роботу як акторка. Не зможу відчувати світ і втілювати це в мистецтво. Я йду наче по яєчній шкаралупі. До біса це”.

"Це був хаос": Зої Кравіц каже, що у 30 років жити набагато легше, ніж у 20 (фото 3)

Зої також розповіла про роль жінки-кішки, яку вона виконала разом із Робертом Паттінсоном у “Бетмені”. “Коли з’явилися новини [про роль], я отримала більше телефонних дзвінків, ніж у день народження”, — пригадує акторка. Робочий графік під час зйомок був напруженим: після восьмигодинного робочого дня на майданчику вона три години займалася спортом вдома.

“Очевидно, що я хотіла мати гарний вигляд у кетс’юіті, але я також хотіла, щоб все було реалістично, щоб я могла робити все, що завгодно у цьому фільмі, — каже вона. — Тож я мала бути сильною. І я стала сильнішою, ніж будь-коли. Було класно побачити, на що я здатна. Я почувалася впевнено — і могла б надерти комусь дупу”.

"Це був хаос": Зої Кравіц каже, що у 30 років жити набагато легше, ніж у 20 (фото 5)

В український прокат “Бетмен” вийде 3 березня.

"Це був хаос": Зої Кравіц каже, що у 30 років жити набагато легше, ніж у 20 (фото 6)
"Це був хаос": Зої Кравіц каже, що у 30 років жити набагато легше, ніж у 20 (фото 7)
"Це був хаос": Зої Кравіц каже, що у 30 років жити набагато легше, ніж у 20 (фото 8)
"Це був хаос": Зої Кравіц каже, що у 30 років жити набагато легше, ніж у 20 (фото 10)

Дивіться також:

"Самая сложная работа в жизни": Роберт Паттинсон рассказал о роли "Бэтмена" и снялся в GQ.

Наші в Нью-Йорку: Про що колекція Bevza, представлена на New York Fashion Week.

зої кравіц
Джерело матеріала
loader
loader