У Харкові нацгвардієць влаштував спецоперацію, щоб зробити пропозицію коханій
У Харкові нацгвардієць влаштував спецоперацію, щоб зробити пропозицію коханій

У Харкові нацгвардієць влаштував спецоперацію, щоб зробити пропозицію коханій

Молодий військовослужбовець Національної гвардії придумав нестандартний підхід, щоб зробити пропозицію своїй коханій. Для цього він підключив сотню товаришів по службі.

Подробиці – в сюжеті "ТСН".

Любов з першого погляду

Незважаючи на нестабільну політичну і військову ситуацію в країні, життя триває. Це довела романтична історія, що трапилася в Харкові. 20-річний військовослужбовець Нацгвардії вирішив зізнатися в коханні дівчині і зробити їй пропозицію, але вибрав для цього нестандартний підхід.

У Харкові нацгвардієць влаштував спецоперацію, щоб зробити пропозицію коханій - Фото 1
Нацгвардієць з Харкова Денис зробив пропозицію на плацу за допомогою сотні содлат

Сам Денис розповів, що познайомився з 24-річною Світланою півтора роки тому. Вони вперше побачилися на заняттях з рукопашного бою в академії, і з тих пір хлопець безоглядно закоханий. Дівчина відповіла на почуття Дениса взаємністю.

Спецоперація по-харківськи

Денис вирішив, що пора одружитися. Він вибрав особливий день, щоб зробити пропозицію – 14 лютого, свято всіх закоханих. Але придумав план, який повинен був здивувати Світлану, а також усіх, хто дізнався б цю історію. 

Нацгвардієць попросив допомоги в сотні своїх товаришів по службі. За легендою, яку знала дівчина, вона повинна була взяти участь в зйомки відео до Дня святого Валентина. На плацу у формі серця вишикувалися солдати, а в центрі стояла Світлана, яка вітала на камеру зі святом.

Але несподівано до неї вийшов Денис, став на одне коліно і попросив руки. Здивуванню не було меж. Щаслива дівчина не мала шансів відмовити бойфренду і з радістю прийняла пропозицію. Після пару привітали всі нацгвардійці.  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що 14 лютого День святого Валентина: найкращі привітання у віршах та прозі.

Також ми писали, що "Ми разом. Ми вдома. Ми в Україні": Зеленський показав, що його сім'я не бігла.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader