Костянтин Немічев розповів, хто в Харкові намагався зірвати Марш Єдності
Костянтин Немічев розповів, хто в Харкові намагався зірвати Марш Єдності

Костянтин Немічев розповів, хто в Харкові намагався зірвати Марш Єдності

Керівник Харківського осередку Національного Корпусу Костянтин Немічев пояснив, яка зараз ситуація склалася в Харкові навколо державних структур.

Про це він розповів у своєму блозі.

Костянтин Немічев підкреслює, що сьогодні державні структури в Харкові не ведуть жодної боротьби з ініціативами, які роблять проросійські сили міста, натомість намагаються протидіяти українським. «Давайте поговоримо про очільника Харківської СБУ Романа Дудіна, який виступав проти Маршу Єдності у Харкові. Вважаємо, що цей виступ Дудіна в першу чергу викликаний його образою за проведення великого Маршу Єдності в Харкові», - розповідає він.

Зокрема, нагадує керівник Харківського осередку Нацкорпусу, місцева влада та харківське СБУ намагалися зірвати Марш Єдності, під час якого харків’яни мали показати, що їхнє місто – це Україна, і вони готові його захищати.

Також Костянтин Немічев розповідає, що зі слів Дудіна вони не захотіли вступити до лав ТрО. «Проте у березні минулого року на спільній з СБУ нараді ми пропонували зробити спільні вишколи громадськості та ТрО задля підвищення іміджу та рекрутінга до територіальної оборони. Насправді ж, Дудін нічого не робить для розвитку тероборони», - пояснює керівник Харківського осередку Нацкорпусу.

А відтак він повідомляє, що доведеться звернутися до центрального апарату Служби Безпеки щодо службової перевірки очільника Харківської СБУ. Зокрема, додає Костянтин Немічев, йдеться про компетентність Романа Дудіна на цій посаді у прифронтовому місті.

Як повідомляв My.ua, Білецький пояснив, що зараз відбувається у відносинах між РФ і Заходом.

Також My.ua писав про те, що Соболевського попередив, чим для української влади обернеться імплементація нових мінських угод.

Джерело матеріала
loader
loader