Оператори зняли плату за зв’язок з Україною
Оператори зняли плату за зв’язок з Україною

Оператори зняли плату за зв’язок з Україною

Компанії Verizon, T-Mobile та AT&T повідомили про те, що користувачі можуть зв’язуватися зі своїми рідними та друзями в Україні безплатно. Verizon заявляє, що не стягуватиме плату за міжміські дзвінки та текстові повідомлення, зроблені в Україну чи з України до 10 березня. Для клієнтів Verizon в Україні також буде скасовано всі витрати на роумінг, пов’язані з дзвінками та текстовими повідомленнями. А якщо у вас є тарифний план для міжнародних дзвінків Verizon, дзвінки в Україну не зараховуватимуться у ваші місячні хвилини.

Манон Бруйєтт, виконавчий віце-президент і генеральний директор Verizon Consumer Group, каже: “У ці важкі часи клієнтам необхідно залишатися на зв’язку з близькими”. Для клієнтів T-Mobile плату за міжміський та міжнародний роумінг буде знято з усіх дзвінків та SMS-повідомлень, відправлених або отриманих з України. Це стосується не тільки всіх клієнтів T-Mobile, але й передплатників Sprint. При дзвінках у межах України на місцеві номери абонентами T-Mobile у роумінгу також не стягуватиметься плата за міжміський та міжнародний роумінг.

Компанія додає: «Ми розуміємо, що багато клієнтів T-Mobile та їхні близькі можуть бути порушені подіями, що відбуваються в Україні. У міру розвитку цієї ситуації та збільшення потреби у надійному зв’язку ми пропонуємо підтримку тим, хто її потребує».

AT&T також пропонує своїм клієнтам безплатне безлімітні дзвінки та SMS-повідомлення в Україну та з України з 26 лютого до 7 березня. Оновлено: мобільні оператори Канади, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Фінляндії, Словаччини, Північної Македонії, Швеції, Литви, Латвії, Чехії, Польщі, Хорватії, Сербії, Боснії та Герцеговини також скасували плату за дзвінки.

Джерело матеріала
loader
loader